Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Announcements > Technical Alerts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-12-2020, 11:20 AM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,534
Exclamation Clips linked to incorrect audio

This problem can occur if the rendered source fails after Importing Session Data from a Pro Tools 19.10 session into a 19.12 session. Typically you must be Copying or Consolidating media... [more]
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keeping markers linked to audio as you shuffle? DC-Choppah Tips & Tricks 6 10-22-2019 05:09 PM
Saving re linked audio? Tom Case Pro Tools 2018 4 11-25-2018 02:26 PM
Media Composer AAF clips referencing incorrect section of media David McCarthy Post - Surround - Video 13 03-30-2017 12:11 AM
Markers linked to audio doesthisexist 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-29-2009 03:15 PM
Files linked, not linked, linked, not linked.... Rader Ranch Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 08-20-2008 07:18 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com