Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-30-2000, 04:18 PM
cybchris cybchris is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Sherman Okas, CA, USA
Posts: 4
Default old PT Project projects play only 8 tracks?

Please help me in my time of need... <g>

Short version: v4.1 ProTools Project projects, when opened in v5.0 Digi001, only play back 8 tracks at a time. v5.0 Demo projects play back all tracks (i.e. >8) fine. Why? How can I get all tracks to play back?

Long version:

Limped along with a ProTools Project system with 4.1 software for years. This system is hardware-limited to 8 tracks, so you have to manage voices etc.

Just bought a Digi 001 system (v5.0 in the box) and put in a 266 MHz platinum G3 with a ATTO Express PCI Fast/Wide card driving a dedicated Atlas drive (same as I used for the old Project system).

Demo projects play back all tracks fine. However, when I open my old projects, only 8 tracks (I suspect connected to my old voice allocation scheme) play at a time. Re-arranging the tracks vertically in the track window has an effect on which ones play. Can't find any way to get more than 8 tracks in these projects to play (okay, haven't tried re-saving entire tracks and allocating them to new tracks yet). But the demo projects - with more than 8 tracks - play fine, so it's not my hardware.

Ideas?!?!?

Thanks in advance -
- CM
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Copied projects on an external harddisc wount play hamiso 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-23-2010 10:27 AM
Moving a set of Tracks to a new Project Glide 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-09-2010 11:20 AM
Armed Tracks Go Silent When Other Tracks Play splatterkep 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-01-2009 05:02 PM
Project mix I/O/Protools 7.3.1 play "2 second delay" problem RuffJazzRecords Pro Tools M-Powered (Win) 6 12-12-2007 08:17 AM
PT 6.4 will not play any project bemol 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-09-2006 09:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com