Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-22-2006, 04:05 PM
songman0412 songman0412 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 48
Default Pro Tools Le on Mac Mini

Hello, Can anyone give me feedback regarding running PT LE on a mini mac? Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-22-2006, 05:23 PM
tele_player tele_player is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: California
Posts: 6,557
Default Re: Pro Tools Le on Mac Mini

Runs pretty well on a G4 or CoreSolo Mac mini, runs much better on a CoreDuo Mac mini.
__________________
Quad 2.5 G5, 4.5G RAM


Reply With Quote
  #3  
Old 07-22-2006, 08:39 PM
songman0412 songman0412 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 48
Default Re: Pro Tools Le on Mac Mini

Thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 07-23-2006, 07:46 AM
Bugly Bugly is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Melbourne, Australia
Posts: 215
Default Re: Pro Tools Le on Mac Mini

I have recently upgraded from G-4 001 to
MAC MINI 002

This machine rox big time
The limitations are you can only connect 1 screen (monitor)
No PCI slots
But this machine is running really well for me and I do a lot of Mixing.
So I am using lots of Plugs, not so much the virtual inst.
This machine gets the big thumbs up from me.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-23-2006, 07:47 AM
tele_player tele_player is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: California
Posts: 6,557
Default Re: Pro Tools Le on Mac Mini

It would be more useful if you'd mention which CPU version you're using.
__________________
Quad 2.5 G5, 4.5G RAM


Reply With Quote
  #6  
Old 07-23-2006, 07:54 AM
Bugly Bugly is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Melbourne, Australia
Posts: 215
Default Re: Pro Tools Le on Mac Mini

Quote:
It would be more useful if you'd mention which CPU version you're using.
The only one to get - recommended for PT
only a few hundred dollars more than the single processor.
Intel DUO 1.66/2Gig ram
Reply With Quote
  #7  
Old 07-23-2006, 09:44 PM
songman0412 songman0412 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 48
Default Re: Pro Tools Le on Mac Mini

Is there a significant difference between running 1gb or 2 gb ram?
Reply With Quote
  #8  
Old 07-24-2006, 07:26 AM
Bugly Bugly is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Melbourne, Australia
Posts: 215
Default Re: Pro Tools Le on Mac Mini

Yeah, get the 2 GIG for sure.
Just tonight I was speaking with a mate who just put extra 1 GIG ram in his MINI and how much better it was. bite the bullet.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools 10 and mb ox mini 3g jeffj macOS 2 03-03-2013 09:24 AM
Mini and Pro Tools 10 WernerF macOS 0 07-18-2012 05:49 PM
Pro Tools 10 Does Not See M Box Mini Dogmor macOS 1 01-27-2012 06:50 PM
Pro Tools 7.31 on Mac Mini poppy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-29-2008 02:50 PM
mac mini and pro tools geefive 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-21-2005 03:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com