Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-09-2020, 03:08 PM
ZeusHead ZeusHead is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Las Vegas, Nevada
Posts: 282
Default DSP click?

Just upgraded our A room system to HDX. Our old HD10 rig was super solid for tracking with no latency what so ever. Not really digging the new system to be honest. Also, is the dsp click not available anymore? Thx in advance!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-09-2020, 03:29 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,615
Default Re: DSP click?

Click was replaced by Click II on all systems after Pro Tools 10. The Click plugin never made it to AAX let along AAX-DSP.

"Create Click track" will drop a Click II plugin for you.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-09-2020, 10:48 PM
ZeusHead ZeusHead is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Las Vegas, Nevada
Posts: 282
Default Re: DSP click?

Quote:
Originally Posted by Darryl Ramm View Post
Click was replaced by Click II on all systems after Pro Tools 10. The Click plugin never made it to AAX let along AAX-DSP.

"Create Click track" will drop a Click II plugin for you.
I know this, thk u though. They've changed to sounds too.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid can you please sort out the click track & Click 2 plugin protoolsuserman Pro Tools 11 14 11-14-2013 09:11 AM
Getting the click track to click at 16th notes... broken81 Tips & Tricks 1 06-27-2008 08:06 PM
Click Track - How to "UN" accent the click plugin pepperbox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-02-2006 07:37 AM
Mbox needs TWO click plugins for the click to work drguitar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-17-2004 01:01 PM
Power Harness, click click click director 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-14-2004 10:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com