Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-20-2010, 08:53 AM
teacherman teacherman is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Birmingham, Alabama
Posts: 420
Default Solo Safe bug??? PT 8.0.1 cs

<command> + Solo Button brings up a tiny channel fader that covers the channel's Solo Button that gets in the way of Solo Safing a Channel.

Anyone else experiences this bug?

PT 8.0.1. cs
Reply With Quote
  #2  
Old 07-20-2010, 08:57 AM
jeremyroberts jeremyroberts is offline
Member
 
Join Date: Feb 1999
Location: New York, NY, USA
Posts: 3,020
Default Re: Solo Safe bug??? PT 8.0.1 cs

Quote:
Originally Posted by teacherman View Post
<command> + Solo Button brings up a tiny channel fader that covers the channel's Solo Button that gets in the way of Solo Safing a Channel.

Anyone else experiences this bug?

PT 8.0.1. cs
no.

I can command-click on solo button in either mix or edit windows. Works exactly as it should.
PTHD 8.0.1cs2
PPC

sorry.
__________________
--Jeremy
Reply With Quote
  #3  
Old 07-20-2010, 09:02 AM
teacherman teacherman is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Birmingham, Alabama
Posts: 420
Default Re: Solo Safe bug??? PT 8.0.1 cs

The problem is only local with the current session that I am in. I re-opened several other sessions and the Solo-Safe works perfectly.

Apparently, kind of weird/odd preference has been enabled that is causing Solo-Safing to be disabled.

Any Clues?


Okay...also...I just created a New Session to see if the problem followed and Yes...Solo-Safing is being Blocked in All New Sessions.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-20-2010, 09:15 AM
teacherman teacherman is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Birmingham, Alabama
Posts: 420
Default Re: Solo Safe bug??? PT 8.0.1 cs

Okay....Just figured out what the problem is.....

The session's SOLO MODE (under Options Menu) was not set to S.I.P.

All better now.

later.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
solo safe mikeyman Pro Tools 10 14 06-10-2013 09:19 AM
Protools 10: mute and solo aren't working. (Solo safe is not on any of the tracks.) charlottewrinch macOS 2 04-14-2012 05:32 PM
Solo/Solo-Safe dilemma xcevinx Pro Tools 9 10 12-08-2010 07:12 AM
what is solo safe cyndiek 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-02-2009 11:10 PM
"Solo Safe" problem teacherman Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-08-2006 06:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com