Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-17-2008, 07:01 AM
barefoot1 barefoot1 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Default \"a disk error occurred (-48)\"

I am running a really old version of PT on Mac OS 9. The version of PT is 5.1.1. When I try to open PT this error message comes up. Any ideas?

Thanks,
Rob
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'Error occurred w/ your interface'?? rcd Pro Tools TDM Systems (Win) 1 04-14-2010 08:16 AM
"a disk error occurred (-48)" barefoot1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-17-2008 10:40 AM
Disc Error Occurred (-120) actualsizeaudio Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 04-13-2003 03:01 PM
Disc error occurred (-50) andywells01 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-23-2002 05:46 PM
PT LE 5.2 error 1,010 occurred stanspon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-15-2002 02:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com