Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-25-2009, 12:44 AM
blueside blueside is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Default digi 003 rack mono button problem

I'm having a problem with the mono button on my digi 003 rack. When I first start up the 003 everything seems to be ok but as soon as PT (or another application launches and the core audio driver launches) the mono button LED starts randomly flashing. I noticed that if I pressed any other button on the 003 the LED would flash on the mono button. I shut everything down and unhooked the firewire cable and started the 003 up and once it started up everything again seems to be ok, then if I press any button on the 003 the mono light comes on again.
I also noticed that it IS in mono mode (if I load a track and pan it it does not respond)
I also noticed that as the light flashes it goes in and out of mono mode.

Any help would be great. I'm thinking this is a hardware problem but I want to be sure before I go looking into having it fixed.
thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-25-2009, 04:52 AM
1ace1 1ace1 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Bristol, England, UK,
Posts: 582
Default Re: digi 003 rack mono button problem

??!!**!@!?

Sounds Hardware based.

Some contacter playing up in the box?

Hardware repair. Unless this is a common fault fixable with a firmware update, but I've never heard of it.

A:)
__________________
I Love Audio!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mono button bvds 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 01-13-2012 08:35 PM
Mono button Dean Smith 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-23-2007 02:53 PM
mono button req06 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 08-30-2006 05:19 PM
M-box mono button alex128 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 06-17-2005 12:17 PM
Mono button Danny Caccavo ProControl, Control|24, Command|8 2 04-05-2001 12:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com