Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-01-2009, 03:24 PM
Antirty Antirty is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
Cool Is Pro-Tools HD compatible with the Mbox 2 Factory Pro??

I currently have the M Box2 Factory Pro interface with Pro-tools LE 8, nowhere seems to tell me clearly if I can use this device for Pro-Tools 8 HD as I want to purchase the HD software.

I am finding LE to limiting, the information states that this package is compatible with Pro-Tools HD but I am not sure if it just means the Pro-Tools LE 8 sessions are compatible with Pro-Tools HD or if the actual Digi-interface I have is compatible to operate with the HD software.

Also I have a secondhand iLok that I can't regsiter with iLok because it's already registered to another account on the system. Is there a way round this so I can use it for adding new iLok licenses to it? I don't really need the ones that are on it either as they are for out-dated software as far as I am concerned.

Thanks....

(M Box 2 Factory Pro (8 outs and 6 ins))
Reply With Quote
  #2  
Old 06-01-2009, 03:28 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,572
Default Re: Is Pro-Tools HD compatible with the Mbox 2 Factory Pro??

Pro Tools HD requires an HS core card and an HD interface! Le interfaces only work with LE software.

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-01-2009, 03:34 PM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Is Pro-Tools HD compatible with the Mbox 2 Factory Pro??

The MBox2 Pro is not compatible with HD.

Your LE Project is.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #4  
Old 06-01-2009, 04:34 PM
Antirty Antirty is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
Default Re: Is Pro-Tools HD compatible with the Mbox 2 Factory Pro??

aha... was expecting some sort of response like that, though nothing I've found really seems to state it precisely, thanks for clearing that uncertainty up!

:)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digidesign 003 factory; what's it compatible with? Rene van den Abeelen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-24-2013 09:43 AM
Compatible with my Laptop? Pro Tools & Mbox 2 Mini The President 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 05-14-2008 04:39 AM
Mbox 2 comes with Pro Tools 7.0, not compatible with iMac samkim 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-06-2007 08:27 PM
Mbox Factory Pluggins Crashing Pro Tools Damo602003 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-10-2005 12:02 AM
Bomb Factory 3.02 XP compatible is there... dcarlson247 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 11-04-2002 07:26 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com