Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-03-2005, 03:10 PM
PastaViking II PastaViking II is offline
Member
 
Join Date: Feb 1999
Location: next door...
Posts: 750
Default Producer Factory bundles TDM compatible?

The Producer Factory/Pro bundles look like a good deal but do they work with TDM or are they only RTAS? I can't find the information anywhere...



Producer Factory Digistore web page
Reply With Quote
  #2  
Old 05-03-2005, 05:33 PM
proxy proxy is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: NYC
Posts: 406
Default Re: Producer Factory bundles TDM compatible?

?
__________________
G4 dual 1ghz QS (1.5gig RAM) / OSX v10.3.9 / HD4 / AD8K / PT v6.9
Reply With Quote
  #3  
Old 05-03-2005, 06:46 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,544
Default Re: Producer Factory bundles TDM compatible?

All plug-ins included in the Producer Factory and Producer Factory Pro are TDM, RTAS, and AudioSuite on Windows and Mac.
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
  #4  
Old 05-04-2005, 07:34 AM
mjteix mjteix is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Québec, Canada
Posts: 185
Default Re: Producer Factory bundles TDM compatible?

Quote:
All plug-ins included in the Producer Factory and Producer Factory Pro are TDM, RTAS, and AudioSuite on Windows and Mac.
That's great news! What about the "Music Production Enhancement Suite", I can't find it in the Store, and I remember buying it a couple of years ago for my Digi001 rig. Is it still available? Will it work on a mixplus system with PT TDM 6.4.1?

Mario
Reply With Quote
  #5  
Old 05-04-2005, 08:09 AM
Vaphoron Vaphoron is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Frederick, MD
Posts: 2,539
Default Re: Producer Factory bundles TDM compatible?

Quote:
That's great news! What about the "Music Production Enhancement Suite", I can't find it in the Store, and I remember buying it a couple of years ago for my Digi001 rig. Is it still available? Will it work on a mixplus system with PT TDM 6.4.1?
The "Music Production" pack was only for sale for a very limited time and is no longer offered separately from a new Pro Tools system.
__________________
- Jason
Reply With Quote
  #6  
Old 05-05-2005, 11:17 AM
PastaViking II PastaViking II is offline
Member
 
Join Date: Feb 1999
Location: next door...
Posts: 750
Default Producer Factory bundle pic shows wrong content

The picture of the §99 Producer Factory show the Moogerfooger Ring Mod as being included whereas only the Analog Delay is included. Digi, please fix this as it's slightly misleading...

xoxo pv
Reply With Quote
  #7  
Old 05-06-2005, 08:20 AM
roberts roberts is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Toronto, Ont
Posts: 2,438
Default Re: Producer Factory bundles TDM compatible?

Quote:
Producer Factory and Producer Factory Pro =
What Bundles are Those Sold With???? Is this New???
Reply With Quote
  #8  
Old 05-06-2005, 06:16 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,544
Default Re: Producer Factory bundle pic shows wrong content

Quote:
The picture of the $99 Producer Factory show the Moogerfooger Ring Mod as being included whereas only the Analog Delay is included.
Thanks for pointing that out, the image has been replaced with the correct graphic.
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Producer Factory and MP 9 Headlow Pro Tools M-Powered (Mac) 0 10-06-2011 09:29 AM
Factory Bundles Install Missing ! alexglvr 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-20-2011 08:01 PM
003 Factory/Producer Factory Pro 8.0 Upgrade? Gothboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-07-2010 02:45 PM
The new factory bundles!!!!!! Skyflash 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 20 04-30-2005 06:22 AM
again LE factory Blue bundles introduced... earpluggy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-09-2004 07:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com