Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 03-30-2009, 01:20 PM
shakuhachi2 shakuhachi2 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Starkville, Mississippi
Posts: 8
Default Re: Strange Install Prob - PT mp on XP system

Yes, I am running IE8 - Is that a problem? Let me know if you think it is.
Thanks,

Joel
Reply With Quote
  #12  
Old 03-30-2009, 03:11 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,180
Default Re: Strange Install Prob - PT mp on XP system

Quote:
Originally Posted by shakuhachi2 View Post
Yes, I am running IE8 - Is that a problem? Let me know if you think it is.
Thanks,

Joel
Yes, it's been a constant source of trouble. Many have had to go back to 7.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2020.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #13  
Old 03-30-2009, 03:24 PM
shakuhachi2 shakuhachi2 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Starkville, Mississippi
Posts: 8
Default Re: Strange Install Prob - PT mp on XP system

SUCCESS!!! Tom, I'm indebted to you. Good call.
I uninstalled the IE8 upgrade and now PT launches without a problem.
How interesting!
Thank you!

Joel G. Taylor
__________________
You can say whatever you like with a slide trombone but you have to be careful with words. - Louis Armstrong
Reply With Quote
  #14  
Old 03-20-2010, 02:38 PM
polarisatnoon polarisatnoon is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
Default Re: Strange Install Prob - PT mp on XP system

I'm having the same exact problem except I uninstalled IE8 and it still hangs on Loading Plugins (I've moved all the plugins into a separate folder). Any ideas?
Reply With Quote
  #15  
Old 03-22-2010, 12:33 PM
polarisatnoon polarisatnoon is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
Default Re: Strange Install Prob - PT mp on XP system

Anyone?
Reply With Quote
  #16  
Old 03-22-2010, 01:43 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,180
Default Re: Strange Install Prob - PT mp on XP system

Trash your preferences.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2020.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #17  
Old 03-22-2010, 02:34 PM
polarisatnoon polarisatnoon is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
Default Re: Strange Install Prob - PT mp on XP system

Quote:
Originally Posted by TOM@METRO View Post

Trashed my prefs but still hangs on loading plug-ins.. Any other suggestions?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't install Pro Tools 8! Clean install, new system, Vista! DJ Hellfire 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 31 01-09-2011 11:16 AM
Strange stuff going on, new HD2 install BoFromUnrivaled Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 05-15-2010 01:43 AM
Strange Error after 7.3 Install blizzard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-01-2007 08:28 PM
strange playing slow prob after reinstall blueroom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 10-16-2002 12:58 AM
Urggghhh...5.1.1 install prob Bonestown 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-25-2001 11:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com