Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-03-2009, 03:36 AM
AdenP AdenP is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4
Default Help Needed - Pro Tools LE8 Not Launching

I just bought an Mbox2, installed Pro Tools LE8 with the provided disc, rebooted when prompted, but when i double click on the desktop icon, or from the start menu, it won't launch. It displays the loading screen for a split second but then vanishes. When I look in the task manager there is absolutely nothing for Pro Tools.

I haven't got Internet Explorer 8 installed. I have also disabled the DEP, but it still won't work.

I am running Vista. (Home Premium)(SP1)

Help would be hugely appreciated, I have important work that needs to be done this week that I need all of this to complete.

Thanks a lot
Aden.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-03-2009, 04:27 AM
AdenP AdenP is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4
Default Re: Help Needed - Pro Tools LE8 Not Launching

Argh!

When i try and run Sandra it shows a message saying "failed to initialize properly (0xc0150004). Click OK to terminate"

Its a problem i've had already with AVG Anti-virus. I haven't found a cure for it, and i think my only option now is to format the computer and reinstall everything.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Launching Pro Tools scooterD3 Pro Tools 9 3 04-08-2011 09:09 PM
pro tools not launching andrewschiller 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-18-2010 09:42 AM
Launching Pro Tools Jel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 01-26-2009 04:10 PM
PT LE on Macbook Pro - major launching issues, help needed wovenhand 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-14-2007 01:08 PM
launching pro tools asaker1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 01-28-2007 10:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com