Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-28-2018, 10:10 AM
KingTor KingTor is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: Albuquerque, NM
Posts: 1,040
Default workspace browser problems

We're in PT 12.6 running on Mac OS (Low) Sierra. The search in the workspace database isn't working. For example, I navigate to a folder which clearly contains a file called " BOING.wav" and then I search for "boing" and find zero results.

Search is working find in other folders, but there's one (which contains all of our converted .sd2 files) that refuses to search. I can search from the finder and find the file, but we both prefer to work from the workspace browser.



Is there a way to trash this database and rebuild it? Any other ideas?
__________________
Tor Kingdon, Chief Sound Guy
Hear Kitty Studiostwitterfacebook
Reply With Quote
  #2  
Old 06-28-2018, 03:50 PM
KingTor KingTor is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: Albuquerque, NM
Posts: 1,040
Default Re: workspace browser problems

I left the workspace browser open to the folder giving us the problems, hoping it would do some database work, but it has not made any difference. Perhaps I'll try copying those files to a different folder and navigating to that one in the workspace browser...?
__________________
Tor Kingdon, Chief Sound Guy
Hear Kitty Studiostwitterfacebook
Reply With Quote
  #3  
Old 06-12-2019, 05:57 AM
archie860 archie860 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Frankfurt am Main
Posts: 1
Default Re: workspace browser problems

Hey man, I have got the same problem and I was wondering if you found a solution to that?

I definitely know that the file I am looking for is there, but for some reason workspace browser does not see it or search for it at all... What helped me once was trashing workspace preferences file, although, after 5 days it started to be blind on many files again. I have not touched any options but for some reason it just not showing them up, whereas finder is doing fine with it.

I have tried to restart computer, restart my Raid, but nothing helps. And I also don't want to trash my Workspace file every week and then re-index the whole drive again and again.

Is there any solution for that?

Cheers!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reset workspace browser? friendlybunny Pro Tools 11 1 10-29-2013 06:18 AM
Problems with Workspace Browser in PT 8 Rockfool 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-13-2009 05:35 AM
The Workspace browser nto 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-14-2007 10:45 PM
Serious problem with Workspace Browser 7.2!!! RobMacki Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-21-2006 06:37 PM
Unmounting with Workspace Browser Ralambo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-31-2006 09:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com