Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #2121  
Old 05-19-2017, 11:11 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 12,039
Default Control|24 and ProControl with Pro Tools 11?

Was running a PC native but with HD software

Am running a Icon with 12HD

Sorry for the confusion
__________________
Daniel
HD|N - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro - 8 Core E5-2687W 3.1ghz
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


For the Love of everything sacrosanct and hollowed, Why hasn't track presets been implemented yet? - Keith Richards
Reply With Quote
  #2122  
Old Yesterday, 08:33 AM
controlfader controlfader is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Los Angeles
Posts: 51
Default Re: Control|24 and ProControl with Pro Tools 11?

i wonder how this new article affects the desires of all contributors to our DUC thread ?

https://hardware.slashdot.org/story/17/06/22/2040252/the-us-government-wants-to-permanently-legalize-the-right-to-repair

https://motherboard.vice.com/en_us/a...ight-to-repair
Reply With Quote
  #2123  
Old Yesterday, 05:52 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 9,540
Default Re: Control|24 and ProControl with Pro Tools 11?

I am totally for this and have been for a long time but if anything like this would be passed on to the world we can count on a loooooooooooong wait for the law to take effect so by then the Avid ICON and S6 et al will be long gone ..
__________________
Best Regards
Christopher


South Side Music Group
WEBHOME
SOUTHSIDEPUB

#ninjakittenshatecrunchyleaves
Reply With Quote
  #2124  
Old Yesterday, 05:54 PM
LDS LDS is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Sydney, Australia
Posts: 362
Default Re: Control|24 and ProControl with Pro Tools 11?

Quote:
Originally Posted by controlfader View Post

It makes complete and total sense. Hopefully it becomes legal on a broader level, where repair includes aftermarket fixes, etc that can be implemented. That would really light a fire under the collective arses of R&D in companies like Avid and similar who seem inclined to string users along and try to gain profits using nothing more than boardroom determined expiry dates.
__________________
littledevilstudios.com.au

Protools 12.4. SSL Madixtreme + Alphalink SX. Mac Pro 4,1 8core 2.26Ghz, 32Gb. SSD system drive + 4 audio HDD. OSX 10.10.5.

Free Lexicon 224XL Impulse Responses
Free Sony DPS-V77 Impulse Responses
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vote for Control 24/ProControl drivers for Pro Tools 11 tekis ProControl, Control|24, Command|8 14 05-10-2015 05:14 AM
ProControl Vs Mc Control? surroundnoob ProControl, Control|24, Command|8 2 08-13-2011 04:05 PM
Should I get a Control 24 or ProControl??? A Spooner ICON & C|24 3 03-23-2005 11:59 PM
Should I get a ProControl or Control 24??? A Spooner ProControl, Control|24, Command|8 6 03-17-2005 11:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com