Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-29-2018, 06:45 AM
jpsexton's Avatar
jpsexton jpsexton is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Margate, FL
Posts: 103
Default 2018.1 and Focusrite Red Plugin Suite

Anyone having problems with the Focusrite Red Plugin Suite?

I have an existing project that was crashing on load and I've narrowed it down to the Red EQ plugin.

Even if I create a new project as soon as I insert the Red EQ it crashes.

My system has been thru a ton of updates OS, Pro Tools, and Plugins. Maybe it's time to start from scratch...
__________________
Intel - Core i7-8700 3.2GHz 6-Core Processor
Asus - Prime Z370-A ATX Motherboard
Asus Thund​erbolt III​ AIC
16GB (2 x 8GB) DDR4-2133 Memory
Patriot - Spark 256GB SSD System Drive
Patriot - Ignite 480GB SSD Work Drive
Hisense 43" 4K Display
UAD Apollo Twin Thunderbolt
OS - Windows 10 Pro

https://soundcloud.com/jpsexton

Handle every stressful situation like a dog. If you can't eat it or play with it, Just pee on it and walk away.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-29-2018, 06:49 AM
Stephen Bond's Avatar
Stephen Bond Stephen Bond is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Bedfordshire, United Kingdom
Posts: 1,052
Default Re: 2018.1 and Focusrite Red Plugin Suite

Quote:
Originally Posted by jpsexton View Post
My system has been thru a ton of updates OS, Pro Tools, and Plugins. Maybe it's time to start from scratch...
Just trash prefs first unless you have already?

Stephen
__________________
Save an additional 10% off any purchase at Waves!

https://www.waves.com/r/9zsnwd
Reply With Quote
  #3  
Old 01-29-2018, 08:12 AM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico
Posts: 2,504
Default Re: 2018.1 and Focusrite Red Plugin Suite

Have it here ! The lastest version of Red bundle running very good !

Make shure you have the lastest version and as said above delete databases and pref .
__________________
- Jesus Alvarado -

Keep the volume UP !
Reply With Quote
  #4  
Old 01-29-2018, 08:53 AM
jpsexton's Avatar
jpsexton jpsexton is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Margate, FL
Posts: 103
Default Re: 2018.1 and Focusrite Red Plugin Suite

Thank You to both!

I will trash pref (I never think to do that!) and then download and install the latest version.

I'll report back my results.
__________________
Intel - Core i7-8700 3.2GHz 6-Core Processor
Asus - Prime Z370-A ATX Motherboard
Asus Thund​erbolt III​ AIC
16GB (2 x 8GB) DDR4-2133 Memory
Patriot - Spark 256GB SSD System Drive
Patriot - Ignite 480GB SSD Work Drive
Hisense 43" 4K Display
UAD Apollo Twin Thunderbolt
OS - Windows 10 Pro

https://soundcloud.com/jpsexton

Handle every stressful situation like a dog. If you can't eat it or play with it, Just pee on it and walk away.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-29-2018, 03:44 PM
jpsexton's Avatar
jpsexton jpsexton is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Margate, FL
Posts: 103
Default Re: 2018.1 and Focusrite Red Plugin Suite

All is working now.

Thanks again!
__________________
Intel - Core i7-8700 3.2GHz 6-Core Processor
Asus - Prime Z370-A ATX Motherboard
Asus Thund​erbolt III​ AIC
16GB (2 x 8GB) DDR4-2133 Memory
Patriot - Spark 256GB SSD System Drive
Patriot - Ignite 480GB SSD Work Drive
Hisense 43" 4K Display
UAD Apollo Twin Thunderbolt
OS - Windows 10 Pro

https://soundcloud.com/jpsexton

Handle every stressful situation like a dog. If you can't eat it or play with it, Just pee on it and walk away.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-29-2018, 03:46 PM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico
Posts: 2,504
Default Re: 2018.1 and Focusrite Red Plugin Suite

Great !
__________________
- Jesus Alvarado -

Keep the volume UP !
Reply With Quote
  #7  
Old 01-30-2018, 01:37 AM
Stephen Bond's Avatar
Stephen Bond Stephen Bond is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Bedfordshire, United Kingdom
Posts: 1,052
Default Re: 2018.1 and Focusrite Red Plugin Suite

+1

My guess it was the trash prefs. Any plugin issue or weirdness it is well worth trying first.

Stphen
__________________
Save an additional 10% off any purchase at Waves!

https://www.waves.com/r/9zsnwd
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2018 | install plugin path? chip_nelson Getting Started 8 03-31-2018 04:37 AM
FS: Focusrite Red Plugin Suite & Softube Time & Tone Bundle superhunter2 Buy & Sell 3 06-12-2016 05:32 AM
Focusrite Midnight Plugin Suite YYR123 Buy & Sell 8 11-26-2014 09:42 AM
Any Opinions on the Focusrite Scarlett Plugin Suite (Red Emulators) KineticSound RTAS & TDM Plug-ins 2 05-01-2013 06:49 PM
Pro Tools 9 and Focusrite Plugin Suite gthor47 Pro Tools 9 3 12-15-2010 05:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com