Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-08-2013, 04:14 AM
budda963 budda963 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: new york
Posts: 20
Default Sample Rounding

This is probably nothing more than a rant but, its RIDICULOUS that I still have to deal with sample rounding. I use pro tools on every single project that I've worked on and dont want to switch DAWs. In fact I just bought a HD rig for use in the house. Even using 32bit float and 96khz I still have these problems.

When will Avid FINALLY address this problem?

This is keeping Pro Tools away from producers. It's not really a problem for the first few loops but then you get to the end of your production and it sounds all out of time.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-08-2013, 06:07 AM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Lightbulb Re: Sample Rounding

I suggest you search protools.ideascale.com to see if this has already been requested, and if not, submit a new feature request.
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sample rounding error in pro tools 10??? DarkDayz Pro Tools 10 6 11-02-2011 03:22 AM
PT and Sample Rounding WILL cause Issues when Copying 25ghosts Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 07-01-2011 02:25 AM
Sample rounding issues bigdoghat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-13-2007 08:20 AM
Sample rounding, ticks, etc voce Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-03-2005 05:26 AM
ENUFF GRABASS!!! Sample-rounding BUG!! s2n Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 02-15-2004 01:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com