Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-14-2020, 09:26 AM
dstagl dstagl is offline
Member
 
Join Date: Mar 1999
Location: Atlanta, GA
Posts: 415
Default Bug in portrait mode for Avid Control app SKEY Page

I've got a possible bug in the Soft Keys page of the Avid Control app when you're using the app in portrait mode on an iPad. This is app version 20.1.0.8.

When in portrait mode, the tracks don't break by color on the soft keys tab, and the view filter doesn't apply to the tracks, although, it does seem to apply to the universe view above. When you apply a view filter for the tracks, the meters also freeze on most of the tracks when you start scrolling.

Here's some video of the behavior which might help explain things better:
https://www.dropbox.com/s/sxwk0k2zob..._0309.MOV?dl=0

Dave
__________________
David Stagl - Mixer | FOH Engineer
http://www.staglproductions.com
http://www.goingto11.com
Reply With Quote
  #2  
Old 02-14-2020, 10:13 AM
bewk's Avatar
bewk bewk is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: HTX
Posts: 81
Default Re: Bug in portrait mode for Avid Control app SKEY Page

It looks like it's freezing the meters by the track type that has been disabled from view by whichever filter you apply. Say, if you hide auxes, they freeze and whatever is visible goes live and vise versa. I can reproduce the same behavior here.
__________________

• PT HD|Native 2020.3 on 10.13.6 (Angelbird SSD) // MacPro (4,1 to 5,1) 12 Core 3.46 GHz // 24GB // AJA Kona LHi // OWC FW800, USB 3.0, eSATA // MTRX Studio
• PT HD 11.3.2 on 10.13.6 // MacBook Pro 17" 2.66 GHz i7 8GB RAM
• Avid Dock,
Artist Series Mix & iPad 7th gen & Eucon 20.5
• DADman/Eucon monitoring
• BSS (DAN + 100), QSC DCA 1644, JBL 7 Series

www.quesound.com
Reply With Quote
  #3  
Old 02-17-2020, 08:17 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,717
Default Re: Bug in portrait mode for Avid Control app SKEY Page

We see this meter freeze here too, sorry.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Control in Mixer mode to follow PT/Surface Bob Katz Avid S1, S3, Dock and Control 15 02-03-2020 02:57 PM
Avid Control RMS Meter Mode issue Lynn Gräber Avid S1, S3, Dock and Control 0 01-16-2020 08:35 AM
Avid Control Portrait Mode Track Select Lynn Gräber Avid S1, S3, Dock and Control 2 01-13-2020 09:16 AM
Mixer Page Issue in Avid Control App simontheoracle Avid S1, S3, Dock and Control 1 12-09-2019 07:55 AM
Displays in Portrait Mode Mike.Pankau 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-26-2010 01:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com