Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-24-2010, 04:36 PM
cjs102460 cjs102460 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 15
Default ProTools M-Powered with outboard compressor

I'm running M-Powered 8 with Windows Vista, using an M-Audio Profire 2626 interface, and the Command 8 to control ProTools. I recently purchased an FMR RNC for post-tracking compression during mixdown. My question is, to what and how do I connect the compressor so that it is available for adding compression to any track at anytime? Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-26-2010, 07:22 AM
ondruspat ondruspat is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Lansing, Michigan USA
Posts: 1,142
Default Re: ProTools M-Powered with outboard compressor

It sounds to me like you should wire yourself up a patchbay for your external hardware.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-26-2010, 07:45 AM
cgreer cgreer is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: ME
Posts: 11
Default Re: ProTools M-Powered with outboard compressor

Come with an additional set of outs into the compressor or a patch bay. Send the input signal into a set of inputs on your Maudio or your patch pay. Set up an aux track in your session and assign the in/outs accordingly. viola.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-26-2010, 09:41 AM
cjs102460 cjs102460 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 15
Default Re: ProTools M-Powered with outboard compressor

Great advice. Thanks for the assist.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Outboard compressor with M-Powered + FW410 Venturi Pro Tools M-Powered (Mac) 1 11-07-2007 08:21 AM
Outboard Compressor...Help! funkyghoul 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 15 08-12-2005 10:03 AM
Outboard Compressor...Help! funkyghoul General Discussion 4 04-24-2005 10:46 AM
Outboard compressor? where02190 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 12-13-2002 06:27 PM
using outboard compressor with 001 bigfrog 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-21-2002 12:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com