Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-24-2005, 06:47 PM
Joe Liber8R Joe Liber8R is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
Default Firmware problem 002, PT 6.1.1, DAE error -1115

I recently was having some trouble with my digi002, and i sent it back to Digidesign and they replaced it with new 002. Everything worked great again, until a I had a pop-up when i started up pro tools that asked me if i wanted to update my Firmware. I went ahead and did it, but once it finished and i double checked on the version it updated to, it turned out that it went from v1.21 (the version that was on there when they sent it to me) to v1.07. Now i keep getting DAE error -1115 when i start up PT and then it just closes up PT.

Im getting seriously frustrated because its been about 3 weeks since PT was working properly. I really need to solve my problem FAST.

Please help!!

Joe.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-25-2005, 10:15 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,765
Default Re: Firmware problem 002, PT 6.1.1, DAE error -111

You should uninstall and reinstall Pro Tools and the Pace system files, which should clear up the problem.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install problem with 8.0.3 on Windows 7/ DAE 1115 error JSOM 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-08-2012 07:29 AM
DAE error -1115 zippitydoodah 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 11-12-2010 08:52 AM
dae error 1115 funkbutt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-03-2010 05:19 PM
DAE error-1115 problem Fiyero 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-15-2008 07:17 PM
error 1115 Fotrac 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-11-2006 09:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com