Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-04-2011, 11:12 AM
SNAZ SNAZ is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: spain
Posts: 62
Default HDIo supports 32 in out?

new hdx cards supports 64 inputs outputs, double than older hd, and only connnects to new hd interfaces, 16 +16 digital in out, have two empty slots, so could I install 2 digital cards more? so could i get 32 in out digital? or must to install 2 interfaces as old ones.....
Reply With Quote
  #2  
Old 11-04-2011, 11:22 AM
Fooks Fooks is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Waterman
Posts: 172
Default Re: HDIo supports 32 in out?

Quote:
Originally Posted by SNAZ View Post
new hdx cards supports 64 inputs outputs, double than older hd, and only connnects to new hd interfaces, 16 +16 digital in out, have two empty slots, so could I install 2 digital cards more? so could i get 32 in out digital? or must to install 2 interfaces as old ones.....
Well it would make sence that if you have 32 in and 32 out with the expansion bays included that you could have that going similtaniously, but I believe you can only have 16 in 16 out at on time but you can have 32 different......say mic pre's hooked up and only choose from 16 at a time.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-04-2011, 01:15 PM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,795
Default Re: HDIo supports 32 in out?

16 in, 16 out total, regardless of whatever combination of analog/digital.

The way HD Native gets 64 i/o is through daisy-chaining various HD interfaces.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-04-2011, 02:12 PM
mix109 mix109 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Athens/Greece
Posts: 618
Default Re: HDIo supports 32 in out?

Quote:
Originally Posted by nst7 View Post
16 in, 16 out total, regardless of whatever combination of analog/digital.

The way HD Native gets 64 i/o is through daisy-chaining various HD interfaces.
Or Directly to a SSL Delta Link (32 i/o per Madi Port)_(2) DigiLink Cables
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT9.03 doesn't recognise HDIO gavintheaudioengineer Pro Tools 9 0 07-07-2011 06:13 AM
Who Supports Focusrite???? roberts Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-16-2005 07:52 PM
help. need to know up to what os supports 001 Richie T 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-22-2005 02:44 PM
DP 4.5 supports HD..... edytnbch Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-17-2004 01:22 PM
DUY Supports WinXP!! gracejames 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-20-2004 07:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com