Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-15-2011, 11:43 AM
Nathan W. Nathan W. is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Sherman Oaks, CA
Posts: 510
Question Sends default to -inf preference...resetting all sends to 0

So let's say you accidentally have this preference on, is there an easy way to reset all sends to -0? What's the fastest way to do this?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-15-2011, 12:07 PM
reichman's Avatar
reichman reichman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: New York
Posts: 2,226
Default Re: Sends default to -inf preference...resetting all sends to 0

Select the tracks you want, option-shift click on the send fader, and they'll all pop up to unity.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-15-2011, 12:08 PM
mixboy bob mixboy bob is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 564
Default Re: Sends default to -inf preference...resetting all sends to 0

Use Mix Group "All", set grouping prefs to send level, yank one down and the rest will follow.

peace

Rob Burrell
aka mixboy
__________________
http://www.robburrell.com
PTHD Ultimate 2020.BETA/2019 Mac Pro 3.2ghz 16-core/96GB RAM/Aja Kona LHi/Akitio Thunder 3 Quad Mini with 4TB SSD drives/Focusrite 16Line/UAD-2 Octo PCIe/32 Channel S1/Dock with (5) 2019 Amazon Fire HD 10 Tablets/XMON//11.1.4 Dolby Atmos Setup
Reply With Quote
  #4  
Old 07-15-2011, 12:10 PM
mixboy bob mixboy bob is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 564
Default Re: Sends default to -inf preference...resetting all sends to 0

Whoa... Misread... sorry!

Use mine if you want to put them back to infinity! LOL!

peace

Rob Burrell
aka mixboy
__________________
http://www.robburrell.com
PTHD Ultimate 2020.BETA/2019 Mac Pro 3.2ghz 16-core/96GB RAM/Aja Kona LHi/Akitio Thunder 3 Quad Mini with 4TB SSD drives/Focusrite 16Line/UAD-2 Octo PCIe/32 Channel S1/Dock with (5) 2019 Amazon Fire HD 10 Tablets/XMON//11.1.4 Dolby Atmos Setup
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sends default to pre fader -- bug? WildHoney Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-17-2012 11:49 PM
Sends default to follow main pan pref Not on stereo tracks? crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 12-15-2010 08:18 PM
Copying Sends Levels between sends Premo Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 09-27-2008 10:03 AM
Sends resetting soundguydave Post - Surround - Video 1 03-12-2007 05:41 PM
7.3 Sends default to unity bug Rich Breen Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 12-22-2006 08:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com