Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-01-2020, 02:58 AM
bassmagnetic bassmagnetic is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: London
Posts: 97
Default AJA T-Tap not working in 2020.3

after updating PT had message to install Avid Video Engine... did this...

however no playback thru the AJA... any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-01-2020, 03:19 AM
bassmagnetic bassmagnetic is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: London
Posts: 97
Default Re: AJA T-Tap not working in 2020.3

Sorted...
it just needs a reinstall of AJA drivers, I'm guessing the Avid Video Engine change means that something is pointing in the wrong place in 2020.3, in my system at least.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2020.3 is out innesireinar Pro Tools 2020 114 04-09-2020 08:55 AM
2020.3 Mac 5,1 stargazer Pro Tools 2020 25 04-03-2020 02:54 PM
Pre-roll not working with PT 2020 fishing4444 Pro Tools 2020 1 03-31-2020 06:09 PM
Mac OS 10.12.6 & PT 2020.3 Shefi Pro Tools 2020 2 03-31-2020 02:18 PM
New Avid Link 2020.1 - launched today 1/16/2020 marianna Licensing & Accounts 8 01-16-2020 11:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com