Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-30-2013, 01:12 PM
pierrepac pierrepac is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Paris
Posts: 1
Default Mbox Mini 3G problem

Hello, I use the Mbox mini 3g since 2 years now, only for monitoring.
The problem is that the box shows 2 red lights (Sig/Clip) constantly, and this as soon as the usb is plugged in. From the Mbox Mini Hardware setting menu, everything seems to be ok (hardware connected and streaming), but no sound at all...
This happened one time before, around 6 month ago, but a week after
that (the box was unplugged and about to be repacked for a return to the reseller) that works suddenly fine.
But not this time.
For information, the drivers were uninstalled then reinstalled, the usb cable was changed, and i tried every usb plug on my iMac and boot and reboot many times.
The firmware is 0.07.0 and driver 1.1.3
Please, any advise would be nice.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MBox Mini (3rd gen) problem Justin Bartlett 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-26-2011 01:09 PM
Problem with MBox 2 mini djayduality 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 04-17-2011 04:31 PM
mbox 2 mini problem Khaveee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-16-2010 08:03 PM
Really odd problem with Mbox 2 and Mac Mini, Please help!! CaptainWhiskey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 12-09-2009 10:42 AM
Mbox 2 mini problem Nokin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 03-05-2007 10:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:07 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com