Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-16-2012, 11:34 AM
Stay Where I Can Stay Where I Can is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Buffalo, NY
Posts: 40
Default Pro Tools installer corrupt

Just upgraded my computer to Lion

I've tried three times, every time I download the Pro Tools 10 installer for mac it tells me the dmg is corrupt. When I skip validation and open the installer it gets to the point where it's about to install and then tells me their is nothing to install.

Really growing tired with Pro Tools never at any given point, working 100%. There seems to be ALWAYS something.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-16-2012, 12:05 PM
DRC Music's Avatar
DRC Music DRC Music is online now
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Jacksonville, FL
Posts: 327
Default Re: Pro Tools installer corrupt

I just downloaded the full installer... Update... And virtual instruments installer yesterday and they all installed 100% first try

Did you do a clean install of Lion or update?

Reason I ask is on the Apple site many are having lots of issues installing over a previous version of OS X
__________________
• Pro Tools Ultimate 2019.12 • Logic X 10.4.8 • Studio One 4 Professional 4.6.0
• MacOS 10.15.3 • 2018 Mac Mini • 6 Core i7 @ 3.2Ghz • 32GB DDR4 • MOTU 828es
• VE Pro Server • MacOS 10.14.6 • 2010 Mac Pro • Dual 6 Core Xeon @ 3.33Ghz • 48GB DDR3
Reply With Quote
  #3  
Old 03-16-2012, 01:33 PM
Stay Where I Can Stay Where I Can is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Buffalo, NY
Posts: 40
Default Re: Pro Tools installer corrupt

Quote:
Originally Posted by DRC Music View Post
I just downloaded the full installer... Update... And virtual instruments installer yesterday and they all installed 100% first try

Did you do a clean install of Lion or update?

Reason I ask is on the Apple site many are having lots of issues installing over a previous version of OS X
I did a clean install. I repaired permissions and am currently downloading again from the studio at work at's network. Hopefully it works. I used the latest safari update, maybe that has something to do with it?

Chris
Reply With Quote
  #4  
Old 03-16-2012, 03:41 PM
DRC Music's Avatar
DRC Music DRC Music is online now
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Jacksonville, FL
Posts: 327
Default Re: Pro Tools installer corrupt

I have that update as well.... Very strange indeed
__________________
• Pro Tools Ultimate 2019.12 • Logic X 10.4.8 • Studio One 4 Professional 4.6.0
• MacOS 10.15.3 • 2018 Mac Mini • 6 Core i7 @ 3.2Ghz • 32GB DDR4 • MOTU 828es
• VE Pro Server • MacOS 10.14.6 • 2010 Mac Pro • Dual 6 Core Xeon @ 3.33Ghz • 48GB DDR3
Reply With Quote
  #5  
Old 03-16-2012, 08:05 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,658
Question Re: Pro Tools installer corrupt

Sorry to hear you're having trouble. Everyone's downloading the same file, so it's not the file itself.

Are you using the Download Manager or doing a straight download?

Wired or wireless internet connection?

Any other details you can share?
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #6  
Old 03-17-2012, 08:59 AM
leniwhite leniwhite is offline
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: London
Posts: 1
Default Re: Pro Tools installer corrupt

I'm having the exact same issue - downloaded Pro Tools 10, never had it before. My system is Lion. When I double-click the installer file it just says 'file not recognised'.

I hate paying for software that doesn't work - took me 3 attempts to even get the download to complete...

Advice please?

Thanks :)
Reply With Quote
  #7  
Old 03-31-2012, 01:33 PM
Seaward Studios Seaward Studios is offline
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Victory
Posts: 1
Default Re: Pro Tools installer corrupt

I also had the same corrupt file. Can I have a link pt 10 download also?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Corrupt Pro Tools 8 ZIP File jason13ie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 44 10-16-2015 04:37 PM
Pro Tools 11.1.1 (Mac) Installer Image corrupt pixelHavok macOS 30 01-10-2014 02:34 PM
Corrupt Virtual Instruments installer stackatrack macOS 4 11-26-2011 05:33 PM
Pro Tools 9.0.2 Full Installer Corrupt!?! xx1messxx Windows 2 08-08-2011 06:13 AM
PT installer corrupt? Stig Eliassen Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 06-09-2005 01:02 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com