Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-15-2002, 10:50 AM
MartinC MartinC is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: San Francisco, CA
Posts: 202
Default new interfaces w/mix cards?

Can you use one of the new interfaces with a mix system or an 001? lghtpipe?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-15-2002, 10:55 AM
ProdInfo ProdInfo is offline
Avid
 
Join Date: Dec 1999
Location: Worldwide
Posts: 338
Default Re: new interfaces w/mix cards?

Hi Martin,

The new HD audio interfaces are not compatible with MIX systems or Digi 001. They also cannot be used as a standalone converter.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Digidesign Interfaces 192 I/O - Sync HD - 192 Expansion Cards BondAudio Buy & Sell 7 12-10-2012 05:51 AM
purchasing HD cards/interfaces on ebay? nate9 Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 02-15-2009 01:11 PM
I/O cards interfaces Robin Reumers Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-24-2006 01:31 PM
How many mix farm cards & Interfaces could a system have? Treble Hum General Discussion 2 02-16-2001 02:08 AM
3 Audio Interfaces with 2 Mix Core cards? samash70 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 06-08-2000 11:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com