Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Pro Tools Express on Mac OS X

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-03-2013, 07:58 AM
KSSSD KSSSD is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 12
Unhappy Video output option !!!! This is unfair !!!

Dear Avid ,
This is totally unfair .... I bought the M BOX 3 + PT Express for a Location Sound Voice Overdub setup with a Mac Mini but find that the Video Out PCI-E and the Video Out Firewire option missing .....
This is really a let down ......... HELP ... URGENT .........
Reply With Quote
  #2  
Old 02-03-2013, 01:50 PM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Video output option !!!! This is unfair !!!

Umm aren't these HD only options? Unless I'm wrong it might be unfair to expect this in the freebie version of Pro Tools.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #3  
Old 02-04-2013, 07:49 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Video output option !!!! This is unfair !!!

you need a DV codec QT and a FW converter for Video Out Firewire
you need a Black-magic box for Video Out PCIe

Express might not have these but I don't know
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #4  
Old 02-11-2013, 06:23 AM
KSSSD KSSSD is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 12
Default Re: Video output option !!!! This is unfair !!!

These are standard Pro Tools Options , nothing HD specific here .....
Unfair I say , is because the lack of this option is not mentioned ANYWHERE in the Express feature comparison literature ......
No fireiwre Video out Option / no PCI-E out option ......
AVID ....can you hear me .... some one help ...... a whole portable Dub solution stuck because of this ....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video output resolutions greyed out on video track Syrcular Pro Tools 11 1 08-08-2013 07:34 AM
Just plain unfair! MindDead Pro Tools 11 19 07-21-2013 10:04 PM
No 5.1 channel output option mitlab macOS 2 06-29-2012 05:37 PM
002 not recognized by G4 as sound output option soundminded 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-13-2003 03:35 AM
louder output in mp3 option Joseph Anderson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-15-2002 02:46 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com