Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools Software (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-14-2017, 08:09 AM
you kay you kay is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 23
Default Track staying red after recording

Checking if anyone has experienced the same issue as this. Pressing stop after recording, the track stays red for a period of time. It will even play back for a while while it is still red. Then just reverts back to blue after a few plays.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-14-2017, 03:30 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 32,884
Default Re: Track staying red after recording

System details? Sounds like either a graphics lag or maybe a slow system(where is System Usage Meter setting for %?)
__________________
Asus x99, Intel i7 6800K, 32 gig DDR4, GeForce 750 Ti, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works
www.capricornsoundworks.com

The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 11-16-2017, 02:31 AM
you kay you kay is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 23
Default Re: Track staying red after recording

Win 10 running protools 10 (non hd).
All my cpu meters and system activity meters are reading very low below 10%.
I have updated the graphics driver and thrashed the prefs and I'll see if that works. I have a high spec pc and happens when i am running a small session.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looks Like I Will Be Staying Indoors! mjslakeridge General Discussion 21 09-01-2017 11:48 AM
003 not staying connected to PT 11.0.3 johnmccalmont 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 12-28-2013 09:14 PM
PT11 2nd track automatically recording 1st track's audio problem KungFuRooster Pro Tools 11 Discussion 9 08-18-2013 10:44 PM
PT Preferences not staying KingFish 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-04-2009 01:18 PM
001 staying put? KroNEe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-11-2005 02:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com