Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-28-2011, 07:37 PM
lanstrad's Avatar
lanstrad lanstrad is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal, Canada
Posts: 136
Default Updating PACE drivers... before updating to 9.0.5

Ok, I (tried to) follow all the steps prior to update to 9.0.5 (As usual, why make it simple when you can make it so complicated !!)...

- uninstalled Interlock driver kit from Win Control Panel
- Dwnloaded and installed latest PACE drivers (quite tricky, you never really know when you're done...
- rebooted, launched 9.0.5 updater - kept me in dark for about 5 minutes, then launched the installer, I okayed everything. It seemed to install (again) something PACE related at first.
- Rebooted after installation, then first message : ''PACE error'', requiring me (again !) to update PACE drivers. Now it requires me (again) to reboot. I did it, to no difference. If I now try to launch PT9, I'm being told (again) that I need to update driver.

________________________

UPDATE:
- I was pointed out by PACE support it *may* have to do with a dll file for RME Fireface drivers which needed to be renamed during installation.
- My interface is brand new and this driver with that file has never been installed on this machine. So this is excluded. Plus I never powered the RME interface during PACE driver update....
- Now iLok are out of words and here's the answer I get:

Hello,

Your iLok was seen by our website earlier today. This means your drivers are working correctly. As the license is on your iLok and your drivers are functioning correctly, it is likely a software issue and you should contact the software company.
iLok.com Technical Support


So this ''software company'' : can anyone tell me how you reach them ? All I see is ASC credits to buy,( but anyway: none for PT9...) How do you reach Avid for this problem ?

I'm now stucked with a software for which I've paid big price for what it worth, which I cannot use on any system: not anymore on my Win PC, not on my new Mac with Lion (it worked for a day, and now it won't even load a new document - different message though, nothing to do (i think...) with the iLok.



Was updating from 9.0.3, Windows 7 x64 machine. Kept my ilok key plugged during entire process.
__________________
Rob
____________________
Mac OS X El Capitan 10.11.6 (on CustomMac desktop) AND Mac OSX 10.12.x (on MacBook Pro) - Quad-core i7 2.86 ghz 16gb ram, nVidia GTX 650, RME Fireface 800 (SiiG fw card with TI chipset), MOTU midi express 128, Yamaha 02R digital mixer (connected to Fireface 800, ADAT IN/OUT). Pro Tools 11-12, Cubase Pro 8 / For Mac OS X Sierra, I use a Macbook Pro mid-2012, i7, 2.9 Ghz, 16gb with SSD 1TB.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound from Mbox 3 Pro after updating drivers Kanosan FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 13 11-11-2013 05:33 AM
Pro Tools 10.3.6 Pace Interlok Drivers Need Updating Error leobaker Windows 4 08-05-2013 02:14 PM
Updating Digidesign drivers... help yijvapar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 11-24-2009 08:42 AM
updating hardware drivers? jcool 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-07-2007 09:18 PM
Updating bios and chipset drivers neeel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 01-28-2005 02:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com