Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-05-2014, 10:09 AM
nucelar's Avatar
nucelar nucelar is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Location: Barcelona
Posts: 386
Default WTB: ilok Pro Tools 8 HD asset

Contact me if you have one available
Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 08-05-2014, 10:59 AM
29CountsNY's Avatar
29CountsNY 29CountsNY is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Saratoga Springs, NY
Posts: 539
Default Re: WTB: ilok Pro Tools 8 HD asset

AltoMusic has them for $150.
http://www.altomusic.com/digidesign-...ronic-delivery
__________________
www.montabonsound.com
www.29counts.com

Pro Tools HD 2019.6 | HD Native PCIe & HD Native Thunderbolt | Lynx Aurora 16 HD | HD I/O | Digi 192 | 2010 Mac Pro 12 Core 3.46ghz | macOS Mojave 10.14.4 | 48 gigs RAM | Tascam DM3200 | Crane Song Avocet II | Antelope Isochrone OCX | Universal Audio Quad & Duo | Waves Mercury + Studio Classics v10 & Abbey Road Collection
Pro Tools HD2 8.1.1 | 2 x PCIe Core Card | 2 x Digi 192 | 2009 Mac Pro Eight Core 2.26ghz
Reply With Quote
  #3  
Old 08-05-2014, 11:30 AM
nucelar's Avatar
nucelar nucelar is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Location: Barcelona
Posts: 386
Default Re: WTB: ilok Pro Tools 8 HD asset

Quote:
Originally Posted by 29CountsNY View Post
Thanks! I contacted them
Reply With Quote
  #4  
Old 08-05-2014, 02:12 PM
dtmprod dtmprod is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 434
Default Re: WTB: ilok Pro Tools 8 HD asset

I have one I'll probably never use again….
Reply With Quote
  #5  
Old 08-05-2014, 09:45 PM
Roll Roll is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Brussels
Posts: 101
Default Re: WTB: ilok Pro Tools 8 HD asset

I do have three of them too

Contact me in PM

Roland
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wtb.....9HD ilok asset farscape1 Buy & Sell 4 07-09-2014 10:33 PM
Pro Tools 10 ilok asset alex s Buy & Sell 6 05-04-2013 09:28 PM
Does a Pro Tools HD 8 iLok asset let you run Pro Tools 7.4? AMZavareei Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-05-2009 03:34 PM
HD 7.2 iLok asset Vank Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-14-2007 03:51 AM
Is Pro Tools 7 ilok asset transferable ??? Valeri Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-17-2006 09:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com