Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-01-2004, 08:24 PM
Digital Heaven Digital Heaven is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: New York
Posts: 6
Default Flashing Track Record Button in Mix Window??

For the first time when 'arming' a track for recording (in the last few sessions I've created), the track record button flashes. Maybe my mind is going (well, or despite that fact) but I don't recall that ever happening...I think normal behavior is a flashing led in the edit window (and of course the transport) but I have sessions where the led is static in record mode...and others that it's not, as far as I can tell all the settings and preferences are the same.

What am I missing?? Other than a few brain cells...

S.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-02-2004, 09:52 AM
Digital Heaven Digital Heaven is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: New York
Posts: 6
Default Re: Flashing Track Record Button in Mix Window??

The plot thickens....Digi Support says that the record enable LED is supposed to flash in the Mix window...Is it possible I haven't noticed that (though I am coming from an older version of Pro Tools and new to 6.4) That means if a track is record enabled and the record button on the transport is pressed (standing by), I have four blinking LED's.....I'm going to have a seizure....Though it does put me in the holiday spirit....

So is this normal...blinking when engaged / solid when you start recording in both mix and edit windows?

Steve
Reply With Quote
  #3  
Old 12-02-2004, 10:52 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: Flashing Track Record Button in Mix Window??

This was changed in 6.4 I believe... what you're seeing is now normal.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Record 1 audio track, then go to record a second, the timer button flashes... help tdubthatsme General Discussion 5 02-27-2011 05:39 PM
track target button gone in PT8 mix window paulreed 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-17-2009 10:59 AM
Play and Stop Buttons both flashing - track window froze Matt Darcy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-08-2008 02:13 PM
Green Record Button In Tranport Window Wheelieboy426 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-18-2002 11:42 PM
Transport window record button greenage... cubasteve 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-04-2001 01:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com