Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-18-2015, 01:06 PM
cathywilson cathywilson is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: UK
Posts: 4
Default Help with control 24 connection PT10

Hi everyone im having problems with a control 24 i purchased it seems to be stuck in offline mode it is connected via a crossover cable to my gigabit ethernet card its shows up in network properties as unidentified network,i have the digidesign ethernet protocol ticked and all others unchecked,i read somewhere that i need the diginet protocol installed, i tried to install but could not find the correct drivers in dae devices folder.
The system is WIN7 64 PT.10.3.9 am i missing something here guys ?



Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT10 HD DAE losing connection Boe Larsen Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 10-26-2011 08:53 AM
No connection to Control 24. MEAT ICON & C|24 2 07-10-2010 12:09 PM
Control|24 + 192 - Connection problem RJW1982 ICON & C|24 3 09-25-2008 05:32 PM
control 24 losing connection w PT firedog57 ICON & C|24 3 02-02-2004 09:23 AM
control 24 and ethernet connection ianmiller ICON & C|24 3 03-02-2002 12:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com