Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2014, 08:56 PM
ncmetalguitar88 ncmetalguitar88 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Lexington, NC
Posts: 28
Default Pro Tools 10 uninstalled itself??

I was doing some mixing and recording yesterday (12-2) came to try again today and my computer says that protools is not on the computer. Try to download from Avid and it says that I cannot connect to server for the download. This happening to anyone else with protools?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-03-2014, 09:57 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,722
Default Re: Pro Tools 10 uninstalled itself??

Tough to offer any advice with zero info could it be a virus has attacked your computer?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 12-03-2014, 10:20 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 14,243
Default Re: Pro Tools 10 uninstalled itself??

No Pro Tools does not "unisntall itself", as much as it might want to at times, it just has to sit there and suffer though.

And besides the complete lack of useful info I'm really betting the computer did not actually say to you "protools is not on the computer". So as well as all the other info, you should explain what exactly you were doing to try to run Pro Tools (exactly what icon (full path for that icon?) were you trying to run?). And when you went and looked for the Pro Tools executable installed on disk could you find that? e.g. C:\Program Files\Digidesign\... \Pro Tools.exe or whatever it is, look around, I can't remember and don't have a PC in front of me.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-04-2014, 07:40 AM
Eric Lambert's Avatar
Eric Lambert Eric Lambert is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles
Posts: 2,869
Default Re: Pro Tools 10 uninstalled itself??

Quote:
Originally Posted by ncmetalguitar88 View Post
I was doing some mixing and recording yesterday (12-2) came to try again today and my computer says that protools is not on the computer. Try to download from Avid and it says that I cannot connect to server for the download. This happening to anyone else with protools?
I've never even heard of such a thing. I'm sure there's a good explanation for why it appears that PT has been uninstalled but it's not because the app decided to jettison itself. Is PT not in the Avid folder?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Uninstalled Pro Tools rawstin Pro Tools 11 2 05-22-2014 08:42 AM
Pro Tools 10 uninstalled MBox 2 drivers Dism macOS 0 11-06-2011 10:36 AM
Pro Tools trying to load uninstalled plugins... how do I get it to stop searching? awritersparadise 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-07-2009 12:33 AM
uninstalled pro tools, now, how do i reinstall it?? booboocakesjones 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-06-2008 02:04 AM
UNINSTALLED AND INSTALLED PRO TOOLS 7.0 AND IT WON'T LAUNCH Maya 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 31 09-06-2007 06:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com