Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-05-2019, 05:39 PM
lozuk lozuk is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Birmingham, uk
Posts: 6
Default AAE-9173 error since updating protools

Hi. I've been using protools for a few years now and until recently was using PT11.3. on OSX 11. I have a late 2015 5k Retina 27 inch iMac which is top spec - Intel core i7 4 GHz with 32 gig of ram. I rarely had any issues with CPU. I have recently updated my OS to Mojave and upgraded to PT 2019.10 and I am now plagued with CPU issues - the most frequent being AAE-9173. This is with a buffer size of 1024 samples running sessions that I used to run (often with a lower buffer size) with no issue!!

I have looked on this forum and others and have tried disabling Dynamic Plug-in Processing. The only other suggestion seems to be disabling tailspind and spindump but this seems to me an unsatisfactory answer and I don't know anywhere near enough about what I am doing to want to make changes of this kind. Surely updating to PT 2019 (which has been signed off as compatible with Mojave) should not cause this problem!

If there is something I am missing here about PT 2019 I would be really grateful if someone could help. I am trying to finish a mix on an album that I started in PT 11and it is proving almost impossible because of this issue!

Many thanks in advance
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DAE error 9173 / Protools 12.7.1 freemontstudios Pro Tools 12 1 03-31-2017 09:42 AM
AAE error -9173 nikydvt Pro Tools 12 11 01-14-2017 05:05 PM
-9173 error in PT 12 ArKay99 Pro Tools 12 10 06-11-2016 02:41 AM
Error with plug-ins after updating Protools LE 8.0.1cs1 (Win XP Pro) xiang 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-26-2009 05:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com