Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-28-2019, 05:37 PM
themaidsroom themaidsroom is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Default Synch i/o not being seen

Hello,

I have used my Synch i/o from 2003-2018 to lock my pro tools rig with a studer A827. The Studer is in storage.
I have moved. I am working now in London on an Otari MTR-12 1/2" 4 track (15 ips) that I need to lock
with Pro Tools 10 via the Synch i/o as I did many, many times in nyc. Perhaps the synch i/o is unhappy
to have crossed the atlantic or to have sat unused for 18 months. The serial/host cable I have found may
be bad (it looks ok) Perhaps I should check the two loop synch cables - they are new, but maybe
they can be problematic.

Right now the Synch i/o is not being seen.
Does anyone have any experience with this ?
In NYC, I had several more technical people around the studio who
would help with these issues.

Using Pro Tools
10
on a 2.8 GHz 2011 Mac Pro with
HD2 cards and one 192 currently attached.


any advice
on a deadline with this piece
thanks in advance

be well

jack
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio in synch with quicktime, out of synch in FCP WannabeSQ Post - Surround - Video 6 09-20-2006 07:47 AM
synch jimmy? Digidesign Hardware & Software 0 07-29-2001 01:23 AM
Synch the three up GRIP22 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-18-2001 10:21 AM
Do I need a external synch box? BboY 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-20-2001 05:36 PM
Synch w PT 5LE Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-14-2000 10:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com