Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-22-2012, 01:48 PM
GuyPicks GuyPicks is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Ohio
Posts: 331
Default surround 5:1 not working

I've got everything hooked up but no surround sound 5:1.
I have:
Control/24
HD3 Pro tools 10HD
My I/O seems to be set right.
Started new surround sound 5:1 project and can only get stereo.
I've searched the forums and counld'nt find anything on this.

thanks for any thoughts.

Guy
__________________
System 1---------------------System 2
MacPro 5,1---------------------------Windows 10
2-CPUs-------------------------------i7-CPU
OS X 10.14--------------------------Pro Tools 2019.5 HD
PreSonus 1824c --------------------HDX / 192 Analog
Fader Port---------------------------2-24" monitors
NI S61mkII--------------------------32GB Ram
64GB Ram---------------------------4 internal Drives
5-Glyph Rack Drives----------------Presonus 192 Mobile
2-24" Monitors----------------------Nektar Impact LX88+
Glyph Raid 4
Reply With Quote
  #2  
Old 08-24-2012, 03:37 AM
DetroitT's Avatar
DetroitT DetroitT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Detroit, Mi, USA
Posts: 2,154
Default Re: surround 5:1 not working

Check in pro tools (No open session):
1. Hardware settings, choose 5.1 noting analog outputs
2. I/O settings, Outputs then Bus
2b. Uncheck ...sessions overwrite....

Check C/24 to interface connections (Hardware)
__________________
(Help us Help You)<<<click here

APFS 90% 10% Audio on Both
(HFS+)
Pro Tools U-2019.12 macOS 10.14.6 APFS
Second boot-macOS 10.13.6 (Avid HDX-1 Omni)

(MP 5,1 / 64-Gb)
(Sapphire RX-580 MVC-Edition)
MOTU FW-CoreAudio (for poly recording)
(SSL-HUI-MIDIoverIP)
----
music-design-creation
Post Music-Sound mixing, Production-Enhancements.

Audio Tuning and System Services
new systems builds/upkeep
----
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Surround panning of surround tracks mik Post - Surround - Video 10 12-16-2010 10:08 PM
Ideal surround workflow with PT9 & 002 but no surround speakers? EricWillhelm Post - Surround - Video 5 11-16-2010 07:45 AM
JL Cooper Surround Panner Not Working paranoia MIDI 0 09-09-2008 12:53 PM
SRS Circle Surround - Matrix Surround Troubles mrdale Post - Surround - Video 1 08-11-2006 03:12 PM
Anyone using Waves 360 Surround and/or Dolby Surround plug? Wheelieboy426 Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 12-10-2002 03:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com