Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-15-2004, 06:15 AM
toolz toolz is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: uk
Posts: 189
Default 6.7LE Duplicate Audio Bug?

System: M-box G5 Dual 2Gig 10.3.4/Pt 6.7Le digirack plugins only

When I Duplicate/apple+D Audio region (say an exact one bar measure in Grid mode) with 6.7LE after three or so repeats the audio has slipped from the Grid by a really small amount!!! (you need to Zoom to setting 5 to visually see it) and after 3 minutes it's way off as the next measure butts to the last.

Reverted back to 6.4LE and the problem has gone away even though I see the end of the regions in the incorrect place(slightly smaller than one exact bar) the next duplicated region is quantized to 'the one'

Anyone else experiencing this problem?
__________________
[B][SIZE="1"]System:
PT 12.8.1 HD-Native PCIe, 48 I/O 16x16, 2012 Mac Pro 12 core 3.46Ghz 64gig RAM, UAD Quad FW, Apple 30” Cinema
Reply With Quote
  #2  
Old 12-15-2004, 08:04 AM
41217 41217 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 205
Default Re: 6.7LE Duplicate Audio Bug?

Thats not just 6.7!Im using 6.4 & have the same trouble!But i cant understand why?I noticed also that when using the duplicate function, mute-automation was placed on the track - when i hadnt automated anything at all in the session

Can anybody explain?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to duplicate clips... that actually duplicate physical files? mooquu Pro Tools 10 4 06-04-2014 04:28 AM
Strange problem with audio/midi tracks after copy/duplicate Nullfusion 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-25-2011 08:17 PM
Smile Strange problem with audio/midi tracks after copy/duplicate Nullfusion Pro Tools 9 1 09-16-2011 05:35 PM
Duplicate Audio Bug? spaceman Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 05-24-2010 01:52 AM
Save session creates duplicate Audio files? cecilsound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 15 04-28-2002 09:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com