Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-31-2012, 04:46 AM
trev27 trev27 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: United Kingdom
Posts: 3
Default ASIO one or more usb ports sample rate not supported

Can anyone shed any light onto what exactly this is??
Everytime i open Pro Tools m powered essentials i am always getting
this message, what exactly is it and what do i need to change??
Do i need different ASIO drivers?? (i only have the m audio ones
at the moment

Cheers
Reply With Quote
  #2  
Old 02-01-2012, 04:44 AM
trev27 trev27 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: United Kingdom
Posts: 3
Default Re: ASIO one or more usb ports sample rate not supported

sorted, driver problem
Reply With Quote
  #3  
Old 12-06-2012, 03:50 PM
Craig1 Craig1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Kansas City, MO
Posts: 6
Default Re: ASIO one or more usb ports sample rate not supported

Hey Trev27,

I got this message a few times, unplugged my keystation es88 from the USB port and got by, but wouldn't mind understanding what happened on my system more fully. Anyone?

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid HD ASIO Driver Locked Sample Rate Keith Moore Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 10 11-16-2013 12:53 AM
ASIO supported music players Colin_09 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 04-14-2009 12:58 PM
ASIO driver sample rate question smazur 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-24-2008 11:20 PM
Do "supported" machines work right with ASIO? apetrocelli 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 04-29-2004 10:46 AM
uninstalling asio to get my midi ports back Ronnisi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 08-29-2003 02:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com