Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-17-2004, 01:38 PM
nitogrenada nitogrenada is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: us
Posts: 55
Default unable to use 002 after start up

pro tools 6.2.3
digi oo2 with new firmware
g5 computer with 1.5 gig ram
bundled plug ins

here is my error message
"lost communication with the 002 unit. Please try increasin H/W buffer size or removing plug ins (-6097)"

any thoughts are appreciated
nito
__________________
www.dealmac.com
click me
Reply With Quote
  #2  
Old 04-17-2004, 01:42 PM
nitogrenada nitogrenada is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: us
Posts: 55
Default Re: unable to use 002 after start up

digi 002 has new power hanrness and worked bequtifuly a few months aago would be able to record and everything

since then i have used cpomuter for other things

hard drive 160 serial and 250 serial both internal
__________________
www.dealmac.com
click me
Reply With Quote
  #3  
Old 04-17-2004, 02:02 PM
nitogrenada nitogrenada is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: us
Posts: 55
Default Re: unable to use 002 after start up

experiments i have tried to solve this problem
1) changing the firewire cable
2) reinstalling the firmware on the digi 002
3) going through and chaecking the H/W buffer size increasing and decresing it
4) i have pro tools 6.2.3
5) i am running mac os X 10.3.3
6) the power harness is new
7) the systme used to work fine several months ago
8) i have installde some new programs (neverwinter inights, i life - includes GARAGE band)
__________________
www.dealmac.com
click me
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 9 unable to start up. TechNAB76 macOS 9 08-25-2012 11:26 AM
Unable to start new sessions in LE 6.7 Seth Everhart 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-25-2005 04:36 PM
Unable to start PT 6.2.2 w/ Mbox and 1.25 PB ccoes 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-09-2004 01:43 PM
unable to start my Pro Tools Ondrej Malina Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-14-2002 08:50 AM
unable to start my Pro Tools Ondrej Malina Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 10-03-2002 11:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com