Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 12-15-2013, 01:06 AM
0level 0level is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Dubai
Posts: 15
Default Re: Accel Pcie -HD3 + 96 IO interface not recognize PT10 only show Aggregate

Thanks dodlum, I'll try your tip
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FT: Accel PCIe For Core Accel PCIe acmost Buy & Sell 3 09-01-2012 03:38 PM
FS: HD3 PCIe Accel, 192i/o, pt10 doug_hti Buy & Sell 2 06-24-2012 02:14 PM
Setting up PT10 for Eleven Rack with another interface using Aggregate I/O World Spirit Eleven Rack 2 03-31-2012 04:41 PM
can feat pcie hd accel to pcie x16 of motherboard? raga2000 Pro Tools TDM Systems (Win) 6 06-29-2007 07:37 AM
Runing Accel plugs on the "Accel PCIe core DaveSB Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-19-2005 10:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com