Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-25-2002, 10:02 AM
Patrrchan35 Patrrchan35 is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Singapore
Posts: 1
Default Always Got "Access violation occurred" when start a new file

Hi Everyone,
I just got a new PC P4 1.6GHz and SD512k ram. And using Win98SE. Whenever I use Protools 5.1 and I start a new session after type in the file name it started to open after that I got this problem (Could not (file name) because : Access violation occurred).
Can anyone help me to slove my problem can. Thanks a zillion.

Patrick Chan
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem "An Access Violation Has Occurred" sk8r47373 Pro Tools SE and Essential (Mac) 3 05-12-2012 01:47 AM
"An Access Violation Has Occurred" WTF? fikafer Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-28-2012 08:43 PM
Help with Pro Tools "Access violation occurred unable to read dll" issue dfeeley 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-16-2011 09:01 PM
Help? sudden error repeats: "access violation occurred" jojo99 Pro Tools M-Powered (Win) 5 01-26-2009 09:20 PM
"access violation " protools can not make auto backup " nachonieto 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-16-2008 03:54 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com