Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-24-2006, 09:33 PM
relaxdrax relaxdrax is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Default PT not able to locate M-Audio hardware?

for some reason PT is not able to locate the M-Audio hardware. i have installed my 1814 correctly and am totally confused as to why i cant open PT. please help this frustrated man.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'Unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned o roland342 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-29-2012 09:01 AM
"Unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned o MerryD Pro Tools SE and Essential (Win) 8 08-02-2012 12:59 AM
Unable to locate M-Audio Hardware. Make sure your hardware is connected and turned on ytass Pro Tools M-Powered (Win) 4 11-25-2009 12:49 PM
unable to locate m-audio hardware. make sure your hardware is..works fine in ableton? pein Pro Tools M-Powered (Win) 2 10-07-2009 12:01 AM
unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned on joskraus Pro Tools M-Powered (Win) 13 05-13-2009 09:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com