Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-22-2009, 12:21 AM
kfoody kfoody is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 75
Default Plugins installed but not found

I have just migrated from Mpowered for PC to Mpowered for Mac. I have used Mac installers for many programs, including Garritan Personal Orchestra - which I use a ton. I can use the standalone version, but it does not show up as an option under instruments. When I look at the plugins folder, I actually have installed a TON of plugins that don't show up in ProTools. Anyone have any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-22-2009, 12:28 AM
RussUK RussUK is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Northern Ireland
Posts: 3,724
Default Re: Plugins installed but not found

Are you able to list them for us?
__________________
I work with amazing people who do amazing things.

Founder of the Expert Sites.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-22-2009, 12:33 AM
kfoody kfoody is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 75
Default Re: Plugins installed but not found

personalOrchestraRTAS is the one I'm most concerned with, but I also noticed my EZDrummer shows up in the folder, but doesn't show up as an instrument, Superior Drummer works fine - which I installed earlier tonight. I'm not sure what a bunch of the others are - looks like some EQ's, soemthing called Flanger, Doppler, - I haven't gone through all of these, I'm mostly concerned with the personalOrchestraRTAS plugin - works fine on my PC, but I'm heading out of town tomorrow - finally pushed me to move everything over to my MacBookPro, but I need these two to work.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-23-2009, 06:29 AM
ddj1991 ddj1991 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 14
Default Re: Plugins installed but not found

I've got the same issue for EZdrummer!
Reply With Quote
  #5  
Old 07-23-2009, 11:36 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,595
Default Re: Plugins installed but not found

Can you give us more system details? OS version, PT version, etc...

We're going to need a bit more info to be able to help you troubleshoot - the Help Us Help You thread has details about what we need to know.

You may also want to visit the General Troubleshooting thread (below my signature), as it has many suggestions for optimizations that may fix your problem.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no installed version of strike found. aborting installation alwaysveryloud 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 10-25-2009 03:46 PM
UAD TDM PLUGINS NOT FOUND IN PLUGIN FOLDER heromusic Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-13-2008 02:24 AM
Plugins Presets NOT FOUND! chrisnt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-11-2008 08:04 AM
plugins installed with LE? Rodzilla 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 03-15-2005 11:16 AM
Please locate the folder were PlugIns can be found: LV Tips & Tricks 3 07-27-2002 04:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com