Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-03-2007, 05:48 PM
GW GW is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Sweden
Posts: 1,709
Default Sound, game and Video is OFF...

It happend before I upgraded to 7.3 (tonite), but it didn´t change anything??? After the installation PT still doesn´t see the Digi002 hardware although it is turned on and the Firewire cable (that I exchanged yesterday is working). And how do I now that (you may ask) - well, I got a second bothoption with my F-secure on it and there the Windows Mediaplayer works flawless... Strange???
__________________
PT 12.4.0, iMac 27" Retina 4GHz i7, 32GB RAM, PoCo x8,
Digi002 Fact., Logic X|FCPX|Motion
Plugins: Waves Diam. V9|Artist Sign Ser.|SSL|GTR3.5, TC MD3|Harm4|VSS3|DVR2|Nonlin|Unwrap, Sonnox Infl|Dyn, Autotune
VI: Reason 8, Ivory It., Trilian|Omnisphere, VG2/RealGuitar, Kontakt6|GPO, Goliath|Gypsy|Fab Four, Candy, Structure, EZdrum, BIAB Audiophile
Hardware: TLM49|TLM103, SPL Track One, TC M-One, Artist Contr.v2|Transp|3xMix
Reply With Quote
  #2  
Old 01-04-2007, 02:31 AM
GW GW is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Sweden
Posts: 1,709
Default Re: Sound, game and Video is OFF...

I have reinstalled almost anything I could think of,SP2, PTLE, Quicktime, but it doesn´t find the drivers for Digi002...
__________________
PT 12.4.0, iMac 27" Retina 4GHz i7, 32GB RAM, PoCo x8,
Digi002 Fact., Logic X|FCPX|Motion
Plugins: Waves Diam. V9|Artist Sign Ser.|SSL|GTR3.5, TC MD3|Harm4|VSS3|DVR2|Nonlin|Unwrap, Sonnox Infl|Dyn, Autotune
VI: Reason 8, Ivory It., Trilian|Omnisphere, VG2/RealGuitar, Kontakt6|GPO, Goliath|Gypsy|Fab Four, Candy, Structure, EZdrum, BIAB Audiophile
Hardware: TLM49|TLM103, SPL Track One, TC M-One, Artist Contr.v2|Transp|3xMix
Reply With Quote
  #3  
Old 01-05-2007, 01:12 AM
GW GW is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Sweden
Posts: 1,709
Default Re: Sound, game and Video is OFF...

Didn´t find any real solution to this problem, so I did what I should have done over a week ago...

SOLUTION: Go to the Controlpanel and do a system reset two weeks back in time. Reinstall new programs.

Now everything that worked before seems to work again, but I still don´t know what created this mess.
__________________
PT 12.4.0, iMac 27" Retina 4GHz i7, 32GB RAM, PoCo x8,
Digi002 Fact., Logic X|FCPX|Motion
Plugins: Waves Diam. V9|Artist Sign Ser.|SSL|GTR3.5, TC MD3|Harm4|VSS3|DVR2|Nonlin|Unwrap, Sonnox Infl|Dyn, Autotune
VI: Reason 8, Ivory It., Trilian|Omnisphere, VG2/RealGuitar, Kontakt6|GPO, Goliath|Gypsy|Fab Four, Candy, Structure, EZdrum, BIAB Audiophile
Hardware: TLM49|TLM103, SPL Track One, TC M-One, Artist Contr.v2|Transp|3xMix
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LFE levels for video game-mixing? mr.armadillo Post - Surround - Video 1 04-06-2011 04:16 AM
Video Game sounds emf1138 Post - Surround - Video 9 12-05-2008 09:45 AM
Video Game Audio astralboy Post - Surround - Video 3 03-10-2005 12:48 AM
OT: First Video Game gig! vocalvoodoo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 08-19-2003 10:22 PM
VIDEO GAME music VincePro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-23-2002 11:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com