Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #61  
Old 09-25-2007, 08:41 AM
JrummerJ JrummerJ is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 492
Default Re: Firewire410 Problems SOLVED(?)

Hey Tom,

That is great, I hope that they take care of you and the new works out. I guess I am one of the lucky 410 users that got a "good" one.

J
Reply With Quote
  #62  
Old 09-28-2007, 09:50 PM
Eric Seaberg's Avatar
Eric Seaberg Eric Seaberg is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: San Diego, CA
Posts: 1,820
Default Re: Firewire410 Problems SOLVED(?)

Quote:
Hopefully the unit I get back will be as solid as the one I'm using right now.
... and if not??




(inside joke, guys. It's my 1814 he's using)
__________________
Eric Seaberg • San Diego, CA
A.E.S., I.E.E.E., S.M.P.T.E., S.P.A.R.S.
Reply With Quote
  #63  
Old 09-29-2007, 07:29 AM
Tom Stoeckel Tom Stoeckel is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 45
Default Re: Firewire410 Problems SOLVED(?)

Quote:

... and if not??



Well you DID say to hang on to it until I was sure mine was working right.

Seriously though, I'm going to call M-Audio on Monday and find out the status. This time I'm going to talk to repairs directly and make sure they understand the difference between your 1814 and mine.
Reply With Quote
  #64  
Old 10-04-2007, 06:10 PM
Tom Stoeckel Tom Stoeckel is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 45
Default Re: Firewire410 Problems SOLVED(?)

Well I just took delivery of an 1814 from M-Audio. After borrowing an 1814 from a friend (that has worked flawlessly for almost 2 weeks now) I shipped mine off to M-Audio and let them know they had a defective unit. It wasn't drivers, Pro Tools, or 10.4.10 - it was simply defective. When I opened the box today there wasn't a scrap of documentation about what was done - just an 1814 in bubble wrap. I called M-Audio to find out what was done to my 1814 and was told that the technician just replaced the whole unit.

So far, so good.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT10 on OSX10.8 - Firewire410 has VANISHED? leonardrock Pro Tools 10 2 03-29-2013 01:15 PM
FireWire410...WHERE ART THOU? spunkynuts8 Pro Tools M-Powered (Win) 2 06-01-2006 10:57 PM
firewire410 price lowered !!! neatguys 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-28-2005 06:41 PM
Sound output 001/ various newbie problems junior phoenix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-11-2004 03:19 PM
sound output problems chagos 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-28-2004 01:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com