Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #81  
Old 02-28-2006, 05:06 PM
zkaudio zkaudio is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 3
Default Re: ProjectMix line inputs -10?

Just a thought, but...

if you are using a nice enough mic pre to warrant not using the pmio's pre's... wouldn't it be worth it to get a couple of higher quality converters anyway? then you could just lightpipe or spdif them in... ? Two channels of decent A/D wouldnt' cost too much
Reply With Quote
  #82  
Old 02-28-2006, 09:48 PM
colt45 colt45 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 41
Default Re: ProjectMix line inputs -10?

One of the uses we would have had for the PM is for live preformance recording, where we would take console direct outs into the line inputs. We do a decent amount of this, and corrently use a pair of Mackie MDR's. It would be nice to have a relatively small 8 channel (or 16 with lightpipe) options, but since the PM can't handle the level, it's not an option.

However this is most likely not a big useage factor for the PM, thus the cost savings cut in design. It's not the first M-Audio product to have this design.
Reply With Quote
  #83  
Old 05-27-2006, 11:11 AM
DUCHUNTER DUCHUNTER is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 231
Default Re: ProjectMix line inputs -10?

Nick, did this ever get resolved?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Projectmix line output configuration BarryBianco Pro Tools M-Powered (Win) 1 09-23-2008 12:18 PM
Projectmix only allows 2 inputs PokerDude422 Pro Tools M-Powered (Mac) 5 12-13-2007 01:40 PM
Projectmix Line Inputs J Neill Pro Tools M-Powered (Win) 0 09-19-2006 11:14 PM
projectmix inputs messenger Pro Tools M-Powered (Mac) 5 07-28-2006 02:45 AM
ProjectMix 1/4" Inputs Truly Line Level ? 2012 Pro Tools M-Powered (Win) 0 07-05-2006 10:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com