Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools Software (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-20-2013, 05:33 PM
pqlior@mac.com pqlior@mac.com is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 271
Default Missing iLok Auth after updating to 10.3.7

Hey guys,
Just updated to 10.3.7 and I can't launch PT anymore. Gives me the dreaded 'no authorization'...
Anyone>?
__________________
Lior

HD Native * PT 12.8.0 * OS X 10.12.5 * MacPro 12 Core * 2.4GHz 24GB Ram * 2XUAD2 Octo * Waves Platinum * Lexicon PCM Native Bundle * Sound Toys Bundle* AutoTune8 * NI Komplete11 * BFD2 * Synthogy Ivory II* Vienna Ensemble Pro * Spectrasonics * Slate trigger2 *
xFer records * Softube * Vienna Ensemble 6.0.16.012 *
Reply With Quote
  #2  
Old 08-20-2013, 06:15 PM
pqlior@mac.com pqlior@mac.com is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 271
Default Re: Missing iLok Auth after updating to 10.3.7

Had to reinstall, install 10.3.5 again, then update again and it worked...
Oh computers...
__________________
Lior

HD Native * PT 12.8.0 * OS X 10.12.5 * MacPro 12 Core * 2.4GHz 24GB Ram * 2XUAD2 Octo * Waves Platinum * Lexicon PCM Native Bundle * Sound Toys Bundle* AutoTune8 * NI Komplete11 * BFD2 * Synthogy Ivory II* Vienna Ensemble Pro * Spectrasonics * Slate trigger2 *
xFer records * Softube * Vienna Ensemble 6.0.16.012 *
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing Auth Code adam79 Pro Tools Software (Mac) 0 03-05-2013 08:36 PM
Plugin auth weirdness - guest iLok prevents internal iLok? Scott Helmke VENUE Live Sound Systems 3 09-07-2011 07:06 AM
strange pt8 ilok auth missing message? crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-07-2009 04:39 PM
Transfer iLok auth. from old iLok to new 003 factory iLok? lamp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-20-2007 07:05 PM
ilok auth backwards compatibile - PT7.3 auth run 7.2? Barnaby Bristol Post - Surround - Video 2 06-20-2007 09:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com