Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #311  
Old 02-05-2015, 09:02 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is online now
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 12,503
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Quote:
Originally Posted by MSB Mastering View Post
but I get a message saying that I'm missing msvcr71.dll

Google it, and you will find the answer. I honestly don't remember how I fixed that issue (it's been too long ago) but I do remember I found the resolution online

Also the DUC probably has those threads if you search them
__________________
Daniel
HD|N - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro - 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


For the Love of everything sacrosanct and hallowed, Why hasn't track presets been implemented yet? - George Jetson
For the Love of everything sacrosanct and hallowed, Why hasn't track presets been implemented yet? - George Jefferson
For the Love of everything sacrosanct and hallowed, Why hasn't track presets been implemented yet? - George Clinton
Reply With Quote
  #312  
Old 04-02-2015, 07:40 PM
venturajedie venturajedie is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 19
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Dimak415 Member, how i can contact you ?
Reply With Quote
  #313  
Old 04-08-2015, 10:51 AM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,136
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Guys, price notwithstanding, which would you go with and why

i7 5699x or E5-2699 V3?
__________________
Manny.
Reply With Quote
  #314  
Old 04-08-2015, 11:37 AM
Meads's Avatar
Meads Meads is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,577
Default New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Quote:
Originally Posted by Emcha_audio View Post
Guys, price notwithstanding, which would you go with and why



i7 5699x or E5-2699 V3?


I guess you mean the 5960x?

Personally I'd say the E5-2699v3 is overkill for most users who are looking for a DAW rig. 18 cores / 36 threads sure sounds nice, but I doubt there are many people who can put that kind of power to good use.

You say "notwithstanding price" - well, then I'd probably go with the Xeon, as for use with PT the number of cores/threads beats the higher clock speed, so the Xeon will perform clearly vastly better than the i7.

But as the Xeon is about 4x more expensive than the i7, I'd definitely get the latter.

I'm still using the 3930K in my main rig and I hardly ever max that one out (and I am working with fairly large sessions with lots of native plugins).
__________________

i7 5960X
- OSX 10.10.5
---
- Pro Tools HDN 12.5.2
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24

Last edited by Meads; 04-08-2015 at 12:52 PM.
Reply With Quote
  #315  
Old 04-08-2015, 12:49 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is online now
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 12,503
Default New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Quote:
Originally Posted by Meads View Post
I'm still using the 3930K in my main rig and I hardly ever max that one out (and I am working with fairly large sessions with lots of native plugins).

I just jumped to PT11.2 a month or so ago... And I was really pleasantly surprised to see and experience the performance jump, my CPU power dropped dramatically

I should be about to rock this 3930k hard, for quite awhile also
__________________
Daniel
HD|N - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro - 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


For the Love of everything sacrosanct and hallowed, Why hasn't track presets been implemented yet? - George Jetson
For the Love of everything sacrosanct and hallowed, Why hasn't track presets been implemented yet? - George Jefferson
For the Love of everything sacrosanct and hallowed, Why hasn't track presets been implemented yet? - George Clinton
Reply With Quote
  #316  
Old 04-21-2015, 08:20 AM
Sorceron Sorceron is offline
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Los Angeles
Posts: 5
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Old thread but I don't think anyone else has covered this before in any of the threads regarding this topic.

I have one pcix core card running fine with an Asus p8p67 board.
i know PCI is not supported natively but the card passes digitest fine and works perfect.

Just to be clear I did order the Jetway mobo but I haven't swapped it out yet because Im waiting on some flex cables.
Reply With Quote
  #317  
Old 04-21-2015, 08:24 AM
0level 0level is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Dubai
Posts: 15
Default Re: New Hackintosh / PT7 Sandy Bridge HD PCI Rig !!!

Thanks please keep us updated when you get Jetway.

What version of osx you plan to install.
Reply With Quote
  #318  
Old 04-21-2015, 08:30 AM
Sorceron Sorceron is offline
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Los Angeles
Posts: 5
Default Re: New Hackintosh / PT7 Sandy Bridge HD PCI Rig !!!

Quote:
Originally Posted by 0level View Post
Thanks please keep us updated when you get Jetway.

What version of osx you plan to install.
Will do. Im running Mavericks 10.9.5 with PT 10.3.10 without any problems at all. Hoping to do the same with the jetway.
Reply With Quote
  #319  
Old 04-21-2015, 08:36 AM
0level 0level is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Dubai
Posts: 15
Default Re: New Hackintosh / PT7 Sandy Bridge HD PCI Rig !!!

Sound great.

is it "NAF 93-Q77 ?
I was about to purchase this model but i hold it because no step by step to install mavericks in this motherboard even in Tonymac.
Reply With Quote
  #320  
Old 04-21-2015, 08:46 AM
Sorceron Sorceron is offline
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Los Angeles
Posts: 5
Default Re: New Hackintosh / PT7 Sandy Bridge HD PCI Rig !!!

Quote:
Originally Posted by 0level View Post
Sound great.

is it "NAF 93-Q77 ?
I was about to purchase this model but i hold it because no step by step to install mavericks in this motherboard even in Tonymac.
Its the JNAF92-Q67 actually.
Got it for $100 on ebay, new in the box :)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hackintosh for Pro Tools 7 - 7.4 anybody ? zavid Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-19-2014 04:51 PM
Hackintosh Problem pocketcalc Pro Tools Software (Mac) 2 07-08-2012 05:35 PM
Hackintosh with PT9 HD Native? PMedia Pro Tools Software (Mac) 9 07-11-2011 09:12 AM
Hackintosh on my rig? Raoul23 Pro Tools TDM Systems (Win) 7 07-01-2011 03:26 PM
Hackintosh Help HDK_Ent 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 07-16-2010 10:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com