Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-30-2010, 03:11 PM
Y.B. Y.B. is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Sacramento
Posts: 4
Post mbox2 micro

I have a presonus adiobox interface. If I purchase a micro, will I also need an interface or can I run on my presonus?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-30-2010, 03:16 PM
Hotcrazyfruit Hotcrazyfruit is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Toronto
Posts: 1,261
Default Re: mbox2 micro

Please dont double post. an mbox micro is nothing more than a hardware dongle to allow you to mix on protools LE with portability. its only got 1 output, an 1/8 inch headphone jack. im not sure how you mean how u can run your presonus... it will nto work with PTLE if thats what your asking.
__________________
Core i7 920 OC'ed @ 4.0 GHz (200 X 20)
12 GB Patriot Viper Extreme
Asus P6T
OCZ Agility 64 GB SSD
Hitachi 1TB 32 MB HDD
WD Caviar Black 500GB
Saphhire HD 5850
3 x 20" monitors

Eleven Rack w/ ERXP
Fender Super Champ XD
Marshall JCM2000 DSL100 Silver Edition W/ Silver Jubilee Cabinet
Reply With Quote
  #3  
Old 07-30-2010, 03:28 PM
Y.B. Y.B. is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Sacramento
Posts: 4
Default Re: mbox2 micro

So "not work with PTLE" means I cant record thru another interface? Just mix?
Im trying to find a way around using a (what I think) lesser quality interface.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-30-2010, 05:03 PM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,158
Default Re: mbox2 micro

Quote:
Originally Posted by Y.B. View Post
So "not work with PTLE" means I cant record thru another interface? Just mix?
Im trying to find a way around using a (what I think) lesser quality interface.
Get an MBox Mini.
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
  #5  
Old 10-10-2010, 04:23 PM
IVIrStubbs IVIrStubbs is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Default Re: mbox2 micro

Y.B.,
The MBox Micro will allow you to do two things. One is that it will allow you to open the ProTools software. There are no inputs on the micro as you know, so you won't be able to record audio with it. And just because you have ProTools open with the Mbox Micro, that doesnt mean ProTools will then recognize a non avid/digidesign interface for recording. The only recording you will be able to do into ProTools while using the micro would be midi data for virtual instruments/etc. via something like the M-Audio "Uno", which is what i'm currently using, or some other suitable/qualifying midi interface to fit your midi needs. Otherwise, an interface HAS to be from Digidesign/Avid with audio inputs for u to be able to record audio into ProTools, regardless of which version of the software the interface was designed to work with. Hope the info helps
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox2 Pro & Mbox2 Micro on the same system Freakazoid 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-16-2011 01:38 AM
mbox2 micro Y.B. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-30-2010 05:00 PM
Old MBOX2 Micro sureno 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-23-2008 01:14 PM
MBox2 Micro feryano 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-17-2008 04:04 PM
MBox2 Micro on PT LE 6.9.2 Keepsound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-02-2008 12:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com