Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-17-2007, 04:46 PM
JC925602 JC925602 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Montreal
Posts: 769
Default Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database now V2.2

I have written a small application with 3 buttons to delete ProTools preferences and Digidesign Database.

Delete ProTools Pref and Database

The next version will include an Archive and Restore of the preferences.

JC
Reply With Quote
  #2  
Old 02-17-2007, 05:04 PM
Barnabas Barnabas is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: Raleigh, NC, USA
Posts: 966
Default Re: A new & free helper application for ProTools

Thanks. It's just what we need.
__________________
www.barnabas.com Barnabas MultiMedia
Reply With Quote
  #3  
Old 02-17-2007, 09:11 PM
ronwasserman's Avatar
ronwasserman ronwasserman is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Los Angeles, California
Posts: 1,837
Default Re: A new & free helper application for ProTools

Thank you!
__________________
Ron Wasserman
http://www.ronw.com
http://www.imdb.me/ronwasserman
http://www.fishertheband.com
Mac Pro (Late 2013) 3.5 GHz 6-core Intel Xeon E5 - 32 GB Ram / 1TB Flash Storage - Avid HD I/O - Latest Mac OS - HDX3 - Latest PT Version.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-17-2007, 09:40 PM
JC925602 JC925602 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Montreal
Posts: 769
Default Re: A new & free helper application for ProTools

I just added 5 buttons to move one item at a time.

JC
Reply With Quote
  #5  
Old 02-17-2007, 09:52 PM
RobMacki RobMacki is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Jefferson State, USA
Posts: 2,968
Default Re: A new & free helper application for ProTools

very helpful
thank you
Reply With Quote
  #6  
Old 02-17-2007, 10:47 PM
Anibal Anibal is offline
Member
 
Join Date: Jan 1970
Location: L.A. CA. USA
Posts: 535
Default Re: A new & free helper application for ProTools

about time!!

thank you
__________________
PT 12.4 HDX 1
Mac Pro Westmere 12 core 3.46 OSX 10.5.5
64 gig ram
Reply With Quote
  #7  
Old 02-18-2007, 02:18 AM
derF derF is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: London, UK
Posts: 309
Default Re: A new & free helper application for ProTools

Hi, excellent app. Can you add in "com.digidesign.CoreAudioManager.plist" to be trashed aswell? This has caused many a problem when running Logic with DAE.

Thanks




:)
Reply With Quote
  #8  
Old 02-18-2007, 04:23 AM
Andre Knecht Andre Knecht is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Pasadena, CA
Posts: 2,178
Default Re: A new & free helper application for ProTools

Quote:
I just added 5 buttons to move one item at a time.
JC… u da man!
__________________
Andre Knecht

We’ll fix it in the shrink-wrap. (Frank Zappa)

.
Reply With Quote
  #9  
Old 02-18-2007, 05:58 AM
peter99 peter99 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 302
Default Re: A new & free helper application for ProTools

great tool! thx
Reply With Quote
  #10  
Old 02-18-2007, 07:52 AM
Tim R. Tim R. is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Posts: 1,011
Default Re: A new & free helper application for ProTools

Are you all really trashing your prefs so much you need an app do to it? I'd go as long as a year without trashing.

on a side note, when you DO trash, do you still need to restart?

Tim
__________________
Tim Reisig
System 1:ProtoolsHD 12.7.1, HD Native TB, HD OMNI, S3/Artist Transport/Eucon 3.6.0, Rosetta 800 w/XHD card
Mac OS 10.12.1, 2012 Mac Mini 2.5Ghz i5, 16Gig RAM

System 2: Pro Tools 12.8.1 (no Hardware), Mac OS 10.12.2, MBP (Retina 13in, Early 2015, 3.1Ghz i7, 16Gig RAM)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't find Pro Tools 8 prefs to delete in Mountain Lion Cartoonguy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-18-2012 09:48 AM
trash database and prefs in P T 8 ??? not2tech Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-06-2009 12:32 PM
I delete prefs and the Database open session then system crashes 8.0.1 philip888 Pro Tools M-Powered (Win) 8 09-10-2009 06:42 AM
Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database JC925602 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 03-21-2007 03:04 AM
Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database JC925602 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 03-18-2007 11:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com