Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-13-2017, 10:18 AM
babygoboom babygoboom is offline
Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: UK
Posts: 34
Default Can I change blue text in Transfuser??

Hi.
Clearly getting old.....but I just can't read any of the wretched drop down menus in Transfuser (1 not 2) as the text is blue.

Who the hell thought that up??? Blue text on a black background!!!

Is there a way to change this...or are there any lists online of the drop down content across the whole plug in?

Many thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-14-2017, 03:25 AM
DonaldM's Avatar
DonaldM DonaldM is online now
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Indiana
Posts: 3,476
Default Re: Can I change blue text in Transfuser??

Quote:
Originally Posted by babygoboom View Post
Hi.
Clearly getting old.....but I just can't read any of the wretched drop down menus in Transfuser (1 not 2) as the text is blue.

Who the hell thought that up??? Blue text on a black background!!!

Is there a way to change this...or are there any lists online of the drop down content across the whole plug in?

Many thanks.
I don't know of any way to change the color of the text. However, if you're on a Windows system, you might try using the Windows magnifying glass on it. I believe you hit the Windows and plus keys together to get it. Windows and minus key to go back to normal. Perhaps making it bigger temporarily will help you read it better. That works for me on some of the VIs. Small fonts are a side effect of trying to cram as much a possible into the available space on a screen. Adding a bad color only makes that worse!
__________________
Owner: Dragon Rock Productions LLC
Dell XPS 435T/9000 Win-10 Pro 24gig RAM
IntelCore i7 CPU 920@2.67GHz
Pro Tools 12.8
Focusrite Scarlett 8i6


Reply With Quote
  #3  
Old 09-14-2017, 04:53 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 13,610
Default Re: Can I change blue text in Transfuser??

There is another way around this but it has drawbacks. Try changing the screen brightness and contrast if you can on your system. The drawback is you'll have a better look at the text but in other programs the screen will be blown out. I run into that with Amplitube 4 with the shadows and highlights in the gui. Set my system for that and everything else is so bright it hurts my eyes.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #4  
Old 09-15-2017, 02:56 AM
babygoboom babygoboom is offline
Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: UK
Posts: 34
Default Re: Can I change blue text in Transfuser??

Thank you for replies.

....and for not stating the obvious.."if you're too old to see, you're too old for Transfuser"... haha!

Unfortunately, neither option from replies will be suitable (I'm on a Mac / have tried changing brightness etc, but - as the member suggests - it compromises everything else), so, as I'm running multiple screens, will continue with the "standing up and squinting at the screens" option.

Ahhh, youth is wasted on the young.

Thanks again for your time.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Change xpand patch using oxygen 61(blue)? gabrieljay Pro Tools Software (Mac) 0 05-14-2011 05:28 PM
PLEASE x 3 DIGI change text on forum from Red to Blue! Petra Pan Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 07-23-2008 07:18 PM
I noticed All My audio files text turned blue BigThump2007 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-31-2007 07:17 PM
blue text files that can't be deleted? Rabidium 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 08-10-2003 08:06 PM
Resedit to change protools text? majortracks2 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 01-25-2002 03:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com