Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11 Discussion

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #18  
Old 09-24-2015, 07:11 PM
milosziv milosziv is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 22
Default Re: Pro Tools 11 on mac not showing waveforms

I agree - this should not be happening on your final release of an upgrade version Avid. You can't leave a version behind full of bugs - and then ask us to pay you for a fix by upgrading.

Also please deal with your Yosemite problems with the Core driver conflicting with other drivers like Maschine!!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Waveforms not showing when recording Dizzi45Z Pro Tools 10 Discussion 3 10-29-2015 11:10 PM
PT 8 not showing waveforms crypt0r 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 15 11-08-2011 08:31 PM
Pro Tools 9 Waveforms firebass305 Pro Tools 9 Discussion 10 11-19-2010 12:09 PM
Pro Tools not showing waveforms (in centre) TheBeats Pro Tools M-Powered (Win) 1 12-12-2009 10:22 PM
No Waveforms showing when I use Rewire essplode 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-17-2008 10:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com